AmaTur: Turneu B "Cupa FIE - Sport in Iași", Iași - 26-27.05.2018

Scribleac Mihai, Bobeica Andrei, Vasiliu Paul, Tumurug Alin, Croitoru Alexandru, Paslariu Lucian, Fetcu Ionut, Ciobanica Victor - Amatori

Sumanaru Catalin --> elite

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

- Mult succes in organizarea unui turneu super - cu multi jucatori buni si prieteni "pe cinste" ... 👍 👏

- Bogdan Axinte si Paul Gasner deja la experienta voastra de organizatori nu cred ca ve-ti intampina vreo situatie pe care sa nu o controlati in derularea turneului... 👍 👏 ... asa ca... "sa aveti parte de tot ce este mai bun pentru efortul pe care il faceti ..." 👍 👏

- Si ca un "Spirit de gluma"... zic ca ati uitat sa anuntati ca din "Taxa de 0 lei" ... 👍 👏 ... "O parte" se va duce catre Amatur... :lol: :lol: :lol:... - Apropo!!! - Masa de pranz nu dati ??? :lol::lol::lol:

- Lui Munteanu Octavian - Ciortescu Cristi si Drasos Bogza mult succes la joc... 👍

- Pentru Cebotari Alexandru - Alex cand mai vii la Brăila sa mai facem o joaca ??? - Mult succes

- Daca si Neagu Mircea vine tocmai de la Constanța pentru Turneu atunci chiar ca e super tare... - Mult succes Mircea... 👍

- Catalin Sumanaru - mult succes si ai grija ca esti inconjurat de "Rechini" - ai grija cum inoti (joci) in ape tulbure... 👍 :lol: :lol:

- Sa fie un Turneu memorabil cu multe meciuri frumoase si o admosfera prieteneasca... ca in Amatur...👍 👏 :lol:

Covalciuc Luca -->open
Ipate Giovani -> elite

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

Morosan Marian - trebuie sa ma retrag din motive bine intemeiate :) .

In caz de nevoie, se suplimenteaza cu inca o masa. Se inscrie la amatori Bisog Viorel - amatori.

Se retrage Gasner Paul de la Amatori - facem loc jucătorilor la această categorie. Dacă rămân locuri la Elite, mă înscriu acolo :)

Se inscrie la amatori: Holostenco Andrei - Iași

multumesc

se inscriu:

Borcila Alex - Targu Neamț incepatori
Cosau Toader - Targu Neamț incepatori

Multumesc

Din pacate nu voi fi in localitate Sambata :( - sunt nevoit sa me retrag

Se inscrie Ciuca Sorin - Iași

Back
Sus