Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu BCupa Fiorillo Domnesti - Sala Otilia Badescu (fost EWE) - 10-11 august 2024
1. Chirica Alexandru
-------------------- Petrov Dan1-3 8. Petrov Dan
---------------------------------------- Petrov Dan3-0 5. Tical Nicusor
-------------------- Tical Nicusor3-0 4. Ciobanu Adrian
------------------------------------------------------------ Dena Corneliu1-3 3. Enache Ciprian
-------------------- Enache Ciprian3-0 6. Dascalasu Viorel
---------------------------------------- Dena Corneliu2-3 7. Alexandru David Gabriel
-------------------- Dena Corneliu2-3 2. Dena Corneliu
Felicitari Cornel Dena (open) si Claudiu Catana (elite) pentru victorii in finale ! Felicitari organizatorilor competitiei, tot ce a tinut de organizare a fost perfect dupa parerea mea. Cu mare stima !
Mulțumesc pentru aprecieri colegilor mei.
Multe mulțumiri d-nei Otilia Badescu și soțului d-sei d-l Robert, mulțumiri d-lui Bodeanu pentru organizare.
Condiții de joc foarte bune, deși era foarte cald afara (36-37 grade) în interior nu erau mai mult de 25 de grade.
Am scris imediat dupa terminarea turneului legat de rezultatele respective, stiu ca nu este mare diferenta, insa nici pana acum nu a fost facuta nicio modificare pe site.