AmaTur: Turneu A "Cupa FIT.FEEL", Odorheiu Secuiesc - 19/20.01.2019

Just in time, Lori, si acum imi dau seama ca de fapt te inscrisesei deja cam prin 11.01.2018, cand ai ramas credca al 5-lea pe lista de asteptare de atunci...

Vorba ta, la pingpong E/O ai prins lista, mai fiind vreo 5 locuri libere. La A/I deja suntem aproape sau cu putin pe plus, dar luni-marti deja voi da niste telefoane ca sa verificam daca nu s-o fi gresit vreunde la inscrierile mai numeroase.

O seara buna si spor la antrenamente, respectiv succes la infruntarile de maine de la Targoviște, Botoșani si Brașov.

O actualizare cand se poate ?? ... au trecut deja 1 ora si 4 minute de la ultima :) :)

Din reghin la E+O : Zidar Victor si Kantor Imre-Zoltan si Cuesdean Rares.

Florine, ziceam seara buna pt. ca imediat intru cu taica-meu la antrenamentul de vineri de la Baraolt al lui Petho, Bartha et co, si pana pe la orele 21 efectiv n-am cum sa actualizez... :)

Ocsi, voi ar trebui sa fiti pe lista, o sa verific, dar ar fi trebuit sa va inscriu pe forum impreuna cu Rares Cuesdean.

Din Nasaud;
Spaller Tiberiu
Nechiti Dumitru
Vass Sandor-Beclean

Din Targu Neamț
Se înscrie la categoria începători
Bobu Ștefan Minodor

Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk

Vancsa Zoltan M -ciuc -*amatori
Tokos Pal -organizator -open

Multiumesc

De la Borsec Boariu T. Dănuț , Suciu Andrei și Cucu Poenariu Claudius (amatori sau începători și avansați dacă se separa ). Mulțumim!

Back
Sus