iscusitulnik
senior
Se joaca tenis de masă si de calitate si la Herculane...daa un grup de prieteni bastinasi precum Sebi Cornianu,Ioan Neda,Caius,Moise , au facut posibil ca in Herculane,superba localitate dintr-o zona turistic montana frumoasa a Romaniei,sa joace tenis de masă si alti iubitori de tenis din tara,precum Calin din Oradea,Claudiu din Timișoara ,gasca din Craiova Vali Sultan,Doru Stancalie,Carli si Cornel,Puiu din Amarasti , Nelu Murgu din Oravita , culegatorii de cupe din DT Severin insotiti de frumusica Alexandra Fota...daa noi toti am fost protagonistii unui reusit concurs sub egida AMATUR,un reusit concurs , insemnand inceputul la Herculane a viitoarelor competitii de tenis,harta amaturului imbogatindu-se cu inca o locatie superba cu oameni dragi si primitori.Am petrecut un wikend ce mi-l doresc repetat alaturi de niste gazde frumoase care stiu tenis de masă si stiu sa se si distreze ,capabili sa primeasca in casa lor oricand pe viitor pe toti cei care fac parte din Comunitatea pasionatilor de tenis de masă.