Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Multumesc tuturor ! Pot gasii scuze la orice a mers prost (multi participanti+sustinatori =aglomeratie) dar nu este cazul ,dat fiind faptul ca apar comentarii frumoase ,consider ca ne-am atins tinta. Jocul f.b. a lui Darius a schimbat unghiul de privire al tuturor. Va astept pe 28.03 la sala mare pentru A-ul primaverii din Targoviște.
Turneul a fost foarte interesant tocmai prin naturalețea lui, s-a ținut in sala de sport a unei școli, sala de sport cărora multora dintre noi le-a fost locul cel mai plăcut din tinerete unde băteam mingea de dimineața pana seara.
Felicitari organizatorilor a fost un turneu frumos unde m-am simtit excelent.Deasemeni ii felicit si pe castigatorii concursului,cat si pe ceilalti participanti.Bafta in continuare.
Cred ca esti un pic cam rautacios in cele afirmate de tine tinand cont ca Mos Florin nu mai e la prima tinerete.Macar sa ajungem noi,astia mai tineri,sa jucam tenis la 54 de ani asa cum joaca el. BRAVO MOS FLORIN!