AmaTur: Turneu B Cupa I.H.R Târgoviște 14.02.2015

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
A fost ok la Targoviște, felicitari!
Felicitari si micului mare campion Darius, stie, vrea si poate! Ce mai.....are "stofa"!

Multumesc tuturor ! Pot gasii scuze la orice a mers prost (multi participanti+sustinatori =aglomeratie) dar nu este cazul ,dat fiind faptul ca apar comentarii frumoase ,consider ca ne-am atins tinta. Jocul f.b. a lui Darius a schimbat unghiul de privire al tuturor. Va astept pe 28.03 la sala mare pentru A-ul primaverii din Targoviște.

Turneul a fost foarte interesant tocmai prin naturalețea lui, s-a ținut in sala de sport a unei școli, sala de sport cărora multora dintre noi le-a fost locul cel mai plăcut din tinerete unde băteam mingea de dimineața pana seara.

Felicitari organizatorilor a fost un turneu frumos unde m-am simtit excelent.Deasemeni ii felicit si pe castigatorii concursului,cat si pe ceilalti participanti.Bafta in continuare.

Finala fara istoric! Un singur om a jucat tenis de masă acolo, si acela a fost MOVILEANU DARIUS:D!

Cred ca esti un pic cam rautacios in cele afirmate de tine tinand cont ca Mos Florin nu mai e la prima tinerete.Macar sa ajungem noi,astia mai tineri,sa jucam tenis la 54 de ani asa cum joaca el. BRAVO MOS FLORIN!

Back
Sus