AmaTur: Turneu B "Cupa I. H. Rădulescu", Târgoviște - 20.01.2018

Bai nene !

Din zicala "Buturuga mica rastoarna carul mare" pot spune ca turneul acesta a fost mic dar extraordinar !
Il consider din toate punctele de vedere cel putin la fel, daca nu mai tare decat multe alte turnee A si totusi el a fost un B :D

Personal m-am simtit copios :D puiul a fost senzatie (nu stiu cum am reusit sa mananc una bucata pui singur:) ) cat despre turneu.. meciuri frumoase, echilibrate, am remarcat jucatori cu un nivel foarte bun, voia buna a fost mai mult decat prezenta si totul a decurs conform organizarii !

Cu siguranta o sa ne mai revedem la aceste mici turnee de calitate cu pui la jar si nu numai !

Felicitari castigatorilor, cinste invinsilor, respect organizatorilor !

Livache eeee
Incepi tu acum
Vrei si tu cursuri de tenis?
Stai asa, cu Buzatu am terminat
Tre sa ncep cu tine
Bah
Dar ne pupam cand ne vedem
Da?
Deci urmatorul mohican, Liviu Miron?
Ca lui colegul i a pierit maul

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aaa
Si Grigore
Care vreti
Pe rand sau impreuna
Bine, Grigore a nteles la Ploiești
Si Buzatu langa el, suferea

La mine Victor ai fost neputincios prietene .... zero victorii la mine si la Grigore decat la antrenamente ai luat câte un set !!!

Vasile unde esti de ce taci?
Lasa ca te răzbuna eu...corespunzător și aferent si derect !!!!!

Aaa
Si Grigore
Care vreti
Pe rand sau impreuna
Bine, Grigore a nteles la Ploiești
Si Buzatu langa el, suferea

Ce am inteles la Ploiești ? Ca la 2-2 si 9-5 pentru mine am pierdut din prostie ? Si tu ai recunoscut la final ca nu meriti victoria.

Nivelul adevarat dintre noi doi s-a vazut saptamana trecuta la Targoviște zi tu rezultatul daca te tine bineinteles. Pentru asta vezi ca voi veni si maine sa iti dau nana

Ce am inteles la Ploiești ? Ca la 2-2 si 9-5 pentru mine am pierdut din prostie ? Si tu ai recunoscut la final ca nu meriti victoria.

Nivelul adevarat dintre noi doi s-a vazut saptamana trecuta la Targoviște zi tu rezultatul daca te tine bineinteles. Pentru asta vezi ca voi veni si maine sa iti dau nana

Grigore
Nu stiu daca sunt maine
Dar daca tii neaparat, si vad ca tii, esti luat n colimator, adica n barba
Nooo ca tre sa te calmez, ai grija, ca esti n carti
Treaba ta
Sa nu ncepi si tu ca Vasile: ? Silenzio Stampa ?

Turneu B "Cupa I. H. Rădulescu", Târgoviște - 20.01.2018

Turneu B "Cupa I. H. Rădulescu", Targoviște - 20.01.2018

allexut
Nu mai zici nimic?
Daca ai probleme iti dau eu exercitii
:))))

Grigore recunosc
Dar la antrenamente joci altceva

Ultima editare:
allexut
Nu mai zici nimic?
Daca ai probleme iti dau eu exercitii
:))))

Grigore recunosc
Dar la antrenamente joci altceva

Tati sunt director de multinationala am rapoarte de facut vanzari, la lal la agrononmie nu am timp de tine poti sa dai un mesaj vocal daca stii bineinteles

Daca nu sti sa dai ms vocale ...Te ajuta fratili Buzatu sa bati morse de tip Saviga...Ti ti ti ...Secu..ritate !!!!

Si eu va multumesc pt. participare . Daca va placut ceva --retineti ,daca nu va placut- uitati !

Back
Sus