Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu B"Cupa I. H. Rădulescu", Târgoviște - 20.01.2018
Din zicala "Buturuga mica rastoarna carul mare" pot spune ca turneul acesta a fost mic dar extraordinar !
Il consider din toate punctele de vedere cel putin la fel, daca nu mai tare decat multe alte turnee A si totusi el a fost un B
Personal m-am simtit copios puiul a fost senzatie (nu stiu cum am reusit sa mananc una bucata pui singur ) cat despre turneu.. meciuri frumoase, echilibrate, am remarcat jucatori cu un nivel foarte bun, voia buna a fost mai mult decat prezenta si totul a decurs conform organizarii !
Cu siguranta o sa ne mai revedem la aceste mici turnee de calitate cu pui la jar si nu numai !
Livache eeee
Incepi tu acum
Vrei si tu cursuri de tenis?
Stai asa, cu Buzatu am terminat
Tre sa ncep cu tine
Bah
Dar ne pupam cand ne vedem
Da?
Deci urmatorul mohican, Liviu Miron?
Ca lui colegul i a pierit maul
Ce am inteles la Ploiești ? Ca la 2-2 si 9-5 pentru mine am pierdut din prostie ? Si tu ai recunoscut la final ca nu meriti victoria.
Nivelul adevarat dintre noi doi s-a vazut saptamana trecuta la Targoviște zi tu rezultatul daca te tine bineinteles. Pentru asta vezi ca voi veni si maine sa iti dau nana
Ce am inteles la Ploiești ? Ca la 2-2 si 9-5 pentru mine am pierdut din prostie ? Si tu ai recunoscut la final ca nu meriti victoria.
Nivelul adevarat dintre noi doi s-a vazut saptamana trecuta la Targoviște zi tu rezultatul daca te tine bineinteles. Pentru asta vezi ca voi veni si maine sa iti dau nana
Grigore
Nu stiu daca sunt maine
Dar daca tii neaparat, si vad ca tii, esti luat n colimator, adica n barba
Nooo ca tre sa te calmez, ai grija, ca esti n carti
Treaba ta
Sa nu ncepi si tu ca Vasile: ? Silenzio Stampa ?
Tati sunt director de multinationala am rapoarte de facut vanzari, la lal la agrononmie nu am timp de tine poti sa dai un mesaj vocal daca stii bineinteles