AmaTur: Turneu B "Cupa IBEROM", Tulcea, 13/14.11.2021

Iulian,

in alta ordine de idei eu am fost nevoit sa plec imediat dupa ce am fost invins in semifinala. Diploma si cupa mea pentru locul ocupat pe unde sunt ?
Daca sunt la sala IBEROM atunci eu pot veni zilele urmatoare sa le ridic de acolo.Am nevoie de confirmare ca sunt la sala si de ora la care as putea veni, in timpul saptamanii (adica luni...vineri).

Iulian,

in alta ordine de idei eu am fost nevoit sa plec imediat dupa ce am fost invins in semifinala. Diploma si cupa mea pentru locul ocupat pe unde sunt ?
Daca sunt la sala IBEROM atunci eu pot veni zilele urmatoare sa le ridic de acolo.Am nevoie de confirmare ca sunt la sala si de ora la care as putea veni, in timpul saptamanii (adica luni...vineri).

Marius, diploma si cupa se afla la Club, te asteapta
:)
In fiecare seara dupa ora 17.00

Ultima editare:
Salutare, abia acum am am intrat pe net si am vazut rezultatele.

Nu pot sa nu scriu si despre exemplul de fair-play oferit de Iulian Gherasim si Nicu Taranu, care au jucat ultima partida in grupa superioara, cu calculele facute, la o adica... Mai exact, daca ar fi vrut sa faca o "amicala" era suficient ca Iulian sa castige cu 3-1 si eu ajungeam acasa mai devreme cu o ora :-) Spre lauda lor, s-a jucat "pe bune" asa ca... dau o bere :-)

Poate ca nu ar fi rau sa ne gandim totusi la un sistem care sa evite posibilitatea unor astfel de suspiciuni, mai ales in grupele superioare. Din pacate, inclusiv eu am primit la cateva turnee destule propuneri "indecente" sa fac un anumit rezultat care sa convina nu stiu cui. Faptul ca nu am acceptat este o alta poveste, consider totusi ca este preferabiil sa NU fie loc pentru tentatie sau suspiciuni.

Inca o data, felicitari pentru concurs, sper sa ne mai vedem

Exista si posibilitatea sa bat cu 3-1 si implicit sa se speculeze ca a fost aranjat, insa as fi dormit linistit pentru ca am jucat corect. E important sa fim fair-play si toate meciurile sa se joace corect.

Ultima editare:
Exista si posibilitatea sa bat cu 3-1 si implicit sa se speculeze ca a fost aranjat, Insa as fi dormit linistit pentru ca am jucat corect. E important sa fim fair-play si toate meciurile sa se joace corect.

?n timpul meciului vostru chiar vorbeam cu Tomiță și i spuneam că nu cred că ar fi vreo urmă de aranjament, după ardoarea cu care se juca acel meci.
Ambiția și ardoarea la masa de joc este mare, așa am fost noi crescuți, ăștia mai bătr?ni:). în toată cariera mea nu am făcut nici o înțelegere nici măcar cu cei apropiați. W o chestiune de principii și moralitate

Poate ca nu ar fi rau sa ne gandim totusi la un sistem care sa evite posibilitatea unor astfel de suspiciuni, mai ales in grupele superioare.

O solutie care se bagase la un moment dat la anumite turnee, dar la care am observat ca s-a renuntat destul de repede, ar fi cea in care in al doilea meci joaca intre ei Winner-ii si Loser-ii din primul meci.
Nu ar elimina complet posibilitatea ca rezultatul ultimului meci sa poata califica ambii protagonisti, dar ar reduce-o considerabil.

Pentru grupa de 3, nu am nicio solutie. Daca joci meciurile 1 si 2 trebuie sa te rogi ca dupa ele iesi pe plus la setaveraj ca sa nu tremuri :)

Also, felicitari Marius Tanasov! La mai multe!

Back
Sus