Marius, iti raspund cu placere, din acelasi motiv pt care m-ai rugat sa iti raspund. Apreciez faptul ca m-ai anuntat ca va fi cald, pt ca stiu ce am de facut. Presupun ca pt mine a fost mesajul atat de sec si categoric, din moment ce eu am fost singurul care am pus problema sa fim anuntati dinainte. Nu apreciez la fel de mult tonul pe care ai anuntat sec ca se va plati si masa, indiferent de ce vrea unul sau altul. Raspunsul sec a fost de data asta pt Robert, care a pus aceasta problema. Prin cuvintele tale nu ai gresit cu nimic. Insa, in contextul discutiilor referitoare la turneul de la Tulcea - foarte bine cunoscut de tine - cand eu am considerat ca ar fi corect sa fim anunti dinainte daca exista posibilitatea sa fie insuportabil de cald, iar Robert a spus ca nu este in regula sa platim obligatoriu meniu, tu te-ai gandit sa anunti foarte sec si raspicat., CU DOUA LUNI INAINTE SI IN CADRUL ACELUIASI TOPIC IN CARE noi indraznisem sa ne spunem parerile, ca va fi foarte cald in viitorul tau turneu si ca -indiferent de pretentii - meniul va fi obligatoriu. Stii foarte bine ce ai vrut sa spui cu mesajul tau. Stiu si eu la fel de bine, ca's baiat fasnet... Si nu am nici o problema nici cu faptul ca va fi cald si nici cu faptul ca hotarasti tu ce si cum e cu meniul, pt ca tu esti cel care va organiza si va munci la acel turneu si, deci, tu esti cel care e normal sa hotarasca cu privire la tot ce tine de el. Stii foarte bine ca pe mine nu ma intereseaza nici daca e inclusa masa sau nu, nici daca e 80 de lei taxa, dar aici nu e vorba de asta. Desi nu m-am referit nici un moment la tine, tu ai tinut sa imi confirmi parerea mea despre unii organizatori si sa ne arati ca oricum nu te intereseaza ce spun unii. Daca chiar te interesa sa anunti ca va fi cald, anuntai in cadrul topicului referitor la turneul de la Brăila, pe care il vei deschide peste vreo luna, pentru ca in cadrul topicului ref la Tulcea nu aflau decat cei interesati de discutia aia, nu cei interesati de viitorul tau turneu. Iar, referitor la meniu, daca te interesa ce vor participantii si nu sa ii dai o replica lui Robert, nu anuntai sec ce ai hotarat, ci, eventual, puneai si tu o problema: bai, fratilor, vreti meniu obligatoriu

sau nu ?! Nu vreau sa ma cert cu tine, dar tonul si directia mesajului tau nu-si aveau sensul. Si nu-mi explica, te rog, ca am inteles gresit, pt ca nu sunt copil..
Poate ( ! ) ca mesajul tau nu era neaparat indreptat in directia mea sau a lui Robert, dar indiscutabil ai vrut sa arati ca te doare la basca de ce vor unii... Iar asta e exact ce vorbeam in topicul ref la turneul de la Tulcea. Si mi-am adus aminte ca acum vreo 6-7 ani ( sau mai multi ), cand aveai vreo 20 de participanti in sala aia a ta, te interesa destul de mult ca sa ne rogi ( sau, cel putin, pe mine ) sa venim si, eventual, sa ii aducem si pe baietii din Galați... Acum, cand unii participanti vor sa joace si pe nisip si pe intuneric si la 50 de grade, nu ai nici o problema sa ne pui la punct cu PRETENTIILE noastre.