AmaTur: Turneu A "Cupa Iernii", Gheorgheni (HR) - 11.12.2021

Nu se fac grupe de 3, dacă nu au nici un rost.

De ex, la elite ati făcut grupe superioare de trei din două grupe de 4. Unde ati mai văzut asa ceva? Tabloul era de 8 si era f simplu. Asa ati intrat pe trei grupe să nu se mai înțeleagă nimic. Ati calificat un loc 5 (Farkas Gabor) care oricum s-a întâlnit cu un jucător din inferioare (Jozsa Zoltan).

Aveți reclamații si pentru temperatura din sală, care ați spus că se rezolvă.

Ce facem!?

Bună Ziua domnule Vladoiu ,vreau sa subliniez 2 lucruri doar din punctul meu de vedere ( nu știu dacă sa procedat corect) jucătorii au fost întrebați și au fost de acord cu superioarele ,si temperatura a fost optima din punctul meu de vedere și al colegilor mei.Multumesc și o seara buna.

Eliminatorii Hobby

1. Bondrea Attila
------------------------- Bondrea Attila 3-0
16. Bye
----------------------------------- Bondrea Attila 3-2
9. Korodi Krisztian
------------------------- Korodi Krisztian 3-1
8. Petho Katalin
-------------------------------------------------- Bondrea Attila 3-0
5. Kesmarki Laszlo
------------------------- Kesmarki Laszlo 3-0
12. Floarea Codrut
----------------------------------- Kiss Norbert 1-3
13. Bye
------------------------- Kiss Norbert 0-3
4. Kiss Norbert
----------------------------------------------------------------- Kovacs Zsolt Peter 1-3
3. Kovacs Zsolt Peter
------------------------- Kovacs Zsolt Peter 3-0
14. Bye
----------------------------------- Kovacs Zsolt Peter 3-0
11. Angi Zoltan
------------------------- Angi Zoltan 3-2
6. Ferenczi Robert
-------------------------------------------------- Kovacs Zsolt Peter 3-0
7. Zaharia Ciprian
------------------------- Lenart Kendi Istvan 1-3
10. Lenart Kendi Istvan
----------------------------------- Megyes Andras 0-3
15. Bye
------------------------- Megyes Andras 0-3
2. Megyes Andras

Eliminatorii Avansati

1. Vioreanu Cristian
------------------------- Vioreanu Cristian 3-0
16. Bye
----------------------------------- Bardas Ioan 2-3
9. Bartha Istvan Zsolt
------------------------- Bardas Ioan 2-3
8. Bardas Ioan
-------------------------------------------------- Bardas Ioan 3-2
5. Birtalan Hunor
------------------------- Birtalan Hunor 3-1
12. Tenea Cosmin
----------------------------------- Boariu Timofte Danut 0-3
13. Boariu Timofte Danut
------------------------- Boariu Timofte Danut 3-1
4. Gered Ferenc
----------------------------------------------------------------- Bardas Ioan 3-0
3. Covaci Vasile
------------------------- Covaci Vasile 3-2
14. Vaszi Denes
----------------------------------- Ballo Szabolcs 0-3
11. Sarcani Andrei
------------------------- Ballo Szabolcs 2-3
6. Ballo Szabolcs
-------------------------------------------------- Szakacs Sandor 1-3
7. Bardas Mark
------------------------- Szakacs Sandor 2-3
10. Szakacs Sandor
----------------------------------- Szakacs Sandor 3-0
15. Bye
------------------------- Birtalan Levente 0-3
2. Birtalan Levente

Eliminatorii Open

1. Toader George
------------------------- Toader George 3-0
16. Bye
----------------------------------- Toader George 3-2
9. Bubulac Cristi
------------------------- Bubulac Cristi 3-0
8. Lovasz Vilmos
-------------------------------------------------- Toader George 3-0
5. Laszlo Levente
------------------------- Laszlo Levente 3-0
12. Tipser Gabriel
----------------------------------- Fazakas Gergely 0-3
13. Lakatos Zsolt
------------------------- Fazakas Gergely 1-3
4. Fazakas Gergely
----------------------------------------------------------------- Toader George 3-1
3. Makszem Szabolcs
------------------------- Makszem Szabolcs 3-0
14. Pelaghie Ioan
----------------------------------- Petho Mihaly Jr 1-3
11. Veres Janos
------------------------- Petho Mihaly Jr 0-3
6. Petho Mihaly Jr
-------------------------------------------------- Bartha Zsolt Attila 0-3
7. Denes Ferenc
------------------------- Bartha Zsolt Attila 1-3
10. Bartha Zsolt Attila
----------------------------------- Bartha Zsolt Attila 3-0
15. Bye
------------------------- Szanto Lajos 0-3
2. Szanto Lajos

Eliminatorii Elite

1. Simon Csaba
------------------------- Simon Csaba 3-0
8. Bye
----------------------------------- Simon Csaba 3-0
5. Ciortescu Cristi
------------------------- Jozsa Zoltan 1-3
4. Jozsa Zoltan
-------------------------------------------------- Simon Csaba 3-0
3. Irsai Istvan
------------------------- Moldovan Horvath Csaba 0-3
6. Moldovan Horvath Csaba
----------------------------------- Petrus Florin 2-3
7. Bye
------------------------- Petrus Florin 0-3
2. Petrus Florin

Clasament Hobby

1.
Kovacs Zsolt Peter - Gheorgheni.jpg
Kovacs Zsolt Peter - Gheorgheni
2.
Bondrea Attila - Gheorgheni.jpg
Bondrea Attila - Gheorgheni
3 -- 4
Megyes Andras - Sovata.jpg
Megyes Andras - Sovata
Kiss Norbert - Targu Mures.jpg
Kiss Norbert - Targu Mures
5 -- 8
Angi Zoltan - Gheorgheni
Korodi Krisztian - Aita Mare
Lenart Kendi Istvan - Targu Secuiesc
Kesmarki Laszlo - Tarnaveni
9 -- 12
Ferenczi Robert - Suseni
Petho Katalin - Racosu de Sus
Zaharia Ciprian - Piatra Neamt
Floarea Codrut - Borsec
13 -- 1v gr.sup.
Savina Dan - Piatra Neamt
14 -- 18 0v gr.sup.
Csiki Ioan - Targu Mures
Sandu Adrian - Sfantu Gheorghe
Suciu Mihai - Borsec
Biro Gyula - Racosu de Sus
Suteu Bela - Sovata
19 -- 20 1v gr.inf.
Csiszer Tibor - Sighisoara
Kanabe Tibor - Miercurea Ciuc
21 -- 24 0v gr.inf.
Scaete Alexandru - Borsec
Heja Zsolt - Ditrau
Szocs Szilveszter - Borsec
Bodoni Renata - Targu Mures

Clasament Avansati

1.
Bardas Ioan - Dumbraveni SB.jpg
Bardas Ioan - Dumbraveni SB
2.
Szakacs Sandor - Sfantu Gheorghe.jpg
Szakacs Sandor - Sfantu Gheorghe
3 -- 4
Boariu Timofte Danut - Borsec.jpg
Boariu Timofte Danut - Borsec
Ballo Szabolcs - Miercurea Ciuc.jpg
Ballo Szabolcs - Miercurea Ciuc
5 -- 8
Vioreanu Cristian - Dumbraveni SB
Birtalan Levente - Sovata
Birtalan Hunor - Sovata
Covaci Vasile - Sighisoara
9 -- 14
Bartha Istvan Zsolt - Aita Mare
Bardas Mark - Dumbraveni SB
Gered Ferenc - Miercurea Ciuc
Sarcani Andrei - Targu Mures
Tenea Cosmin - Sighisoara
Vaszi Denes - Miercurea Ciuc
15 -- 18 1v gr.sup.
Szakacs Attila - Targu Mures
Costea Stefan - Tarnaveni
Kiss Attila - Crasna
Dan Radu - Zalau
19 -- 21 0v gr.sup.
Orza Gabor - Miercurea Ciuc
Monu Claudiu - Tarnaveni
Lorinczi Bela - Gheorgheni
22 -- 25 1v gr.inf.
Onet Nicolae - Sighisoara
Bardocz Ferenc - Ditrau
Ambrus Zoltan - Miercurea Ciuc
Suciu Andrei - Borsec
26 -- 29 0v gr.inf.
Markos Sandor - Borsec
Ambrus Arnold - Lazarea
Fulop Lehel - Sovata
Stoicescu Gheorghe - Iedera
Clasament Open

1.
Toader George - Agnita.jpg
Toader George - Agnita
2.
Bartha Zsolt Attila - Aita Mare.jpg
Bartha Zsolt Attila - Aita Mare
3 -- 4
Fazakas Gergely - Miercurea Ciuc.jpg
Fazakas Gergely - Miercurea Ciuc
Petho Mihaly Jr - Racosu de Sus.jpg
Petho Mihaly Jr - Racosu de Sus
5 -- 8
Bubulac Cristi - Piatra Neamt
Szanto Lajos - Miercurea Ciuc
Laszlo Levente - Miercurea Ciuc
Makszem Szabolcs - Gheorgheni
9 -- 14
Denes Ferenc - Praid
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Veres Janos - Targu Mures
Lovasz Vilmos - Gheorgheni
Tipser Gabriel - Sighisoara
Pelaghie Ioan - Targu Mures
15 -- 17 1v gr.sup.
Husa Gelu - Zalau
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Barabas Sandor - Toplita
18 -- 21 0v gr.sup.
Gecse Alpar - Chibed
Janosi Attila - Targu Mures
Vajda Erno - Reghin
Birtalan Bence - Sovata
22 -- 23 2v gr.inf.
Kovacs Istvan - Miercurea Ciuc
Bardas Patrick - Dumbraveni SB
24 -- 25 1v gr.inf.
Lorincz Zoltan - Miercurea Ciuc
Nistor Iosif - Miercurea Ciuc
26 -- 30 0v gr.inf.
Kantor Imre Zoltan - Reghin
Heja Zoltan - Ditrau
Canea Kocsis Andras - Targu Secuiesc
Losonczi Denes - Sangeorgiu de Padure
Farkas Bence - Targu Mures

Clasament Elite

1.
Simon Csaba - Targu Mures.jpg
Simon Csaba - Targu Mures
2.
Petrus Florin - Zalau.jpg
Petrus Florin - Zalau
3 -- 4
Jozsa Zoltan - Odorheiu Secuiesc.jpg
Jozsa Zoltan - Odorheiu Secuiesc
Moldovan Horvath Csaba - Targu Mures.jpg
Moldovan Horvath Csaba - Targu Mures
5 -- 6
Ciortescu Cristi - Iasi
Irsai Istvan - Targu Mures
7 -- 9 0v gr.sup.
Baciu Gabriel - Tarnaveni
Farkas Gabor - Targu Mures
Korabian Tamas - Cluj Napoca
10 -- 1v gr.inf.
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
11 -- 12 0v gr.inf.
Babics Tamas - Gheorgheni
Man Cristina - Targu Mures

Dacă sa găsit o husa de paleta Stiga gri ,este a domnului Moldovan Horvath Csaba și are ceva acte în ea ,ar fi recunoscător dacă i s-ar înapoia,probabil a uitat-o pe undeva ....fiind indragostit:tongue::tongue::tongue:

Nu se fac grupe de 3, dacă nu au nici un rost.

De ex, la elite ati făcut grupe superioare de trei din două grupe de 4. Unde ati mai văzut asa ceva? Tabloul era de 8 si era f simplu. Asa ati intrat pe trei grupe să nu se mai înțeleagă nimic. Ati calificat un loc 5 (Farkas Gabor) care oricum s-a întâlnit cu un jucător din inferioare (Jozsa Zoltan).

Aveți reclamații si pentru temperatura din sală, care ați spus că se rezolvă.

Ce facem!?
Buna,

Daca pot sa zic si eu opinia mea, a scris si Petrus Florin, am fost intrebat ca sa fie superioare sau nu, noi am hotarat asa, ca sa jucam mai mult.
Când am intrat in sala, era frig, dar dupa o ora, era optimal pt joc.
Multumesc.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Un turneu foarte reusit, dupa trauma suferita la Piatra Neamt unde a fost frig in sala, slaba organizare privind planificarea meciurilor...etc. Ar trebui domnilor directori Amatur sa respectati oamenii de valoare care pun suflet in organizarea turneelor de acest tip... oameni care promoveaza Amaturul si unde ca sa prinzi un loc in competitie este o onoare. Mancare calda, gustoasa facuta cu respect pentru participanti. Gluma de gustare data la Piatra Neamt , da un gust amar si lipsa de respect.. Ar fi multe de spus .. Concluzia mea si a majoritati ( care nu inteleg de ce nu spun ce simt) este ca Domnul Heja face ca turneele organizate de el sa fie dorite si placute....bine organizate. Domnilor Directori...respectati oamenii de valoare din Amatur, nu cautati motive absurde sa descurajati un mare om ce pune suflet cu echipa lui ca noi toti sa ne simtimtim bine. Stima Dnul Heja si stima echipei dvs!

Un turneu foarte reusit, dupa trauma suferita la Piatra Neamt unde a fost frig in sala, slaba organizare privind planificarea meciurilor...etc. Ar trebui domnilor directori Amatur sa respectati oamenii de valoare care pun suflet in organizarea turneelor de acest tip... oameni care promoveaza Amaturul si unde ca sa prinzi un loc in competitie este o onoare. Mancare calda, gustoasa facuta cu respect pentru participanti. Gluma de gustare data la Piatra Neamt , da un gust amar si lipsa de respect.. Ar fi multe de spus .. Concluzia mea si a majoritati ( care nu inteleg de ce nu spun ce simt) este ca Domnul Heja face ca turneele organizate de el sa fie dorite si placute....bine organizate. Domnilor Directori...respectati oamenii de valoare din Amatur, nu cautati motive absurde sa descurajati un mare om ce pune suflet cu echipa lui ca noi toti sa ne simtimtim bine. Stima Dnul Heja si stima echipei dvs!

Specifica Dănuț ca nu eu am făcut turneul de la, piatra neamț când îl fac eu se știe :)

Nu știu de unde ați tras concluzia că oamenii de valoare nu sunt respectați! Eu nu am scris în numele Comitetului Director, si nici nu ocolesc subiectele delicate de dragul populismului. Poate că la Piatra Neamț nu v-a plăcut, iar eu nu știu despre ce vorbiți , nici nu au fost reclamații.

Dvs trebuie să știti că noi în Amatur avem ( printre altele) și un clasament, unde unii trag să urce, iar alții să coboare. Ori dacă noi ca organizatori nu respectăm regulile standard ajungem să ne certăm la infinit. Vă dau un exemplu minor: dacă un participant obține un punctaj mai mare pe nedrept, doar asa că a fost calificat în superioare din pix, poate să devină Campion Amatur în dauna altui participant. Dvs cunoașteți că la ultimul turneu de la Lăzarea au fost probleme cu componența grupelor? Despre ce respect vorbim?

Acum, din nou primim reclamații, și pe bună dreptate, trebuie să înțelegem că anunțurile turneelor trebuie respectate. Dacă în anunț scrie că se califică 4 spre gr superioare, apăi 4 să fie, nu 5. Plus că din 8 calificați nu ai niciun motiv să faci 9, practic intri pe tabel de 16 cu bye-uri fără nicio logică, mai ales că cel calificat a picat din nou cu un jucator din gr inf. Faptul că participanții sunt întrebați dacă vor grupe superioare, în cazul de față, este irelevant. Dacă participanții erau întrebați dacă vor tablou eliminatoriu după gr inf avea o logică. Pentru ce să întrebi participanții dacă vor grupe superioare atâta timp cât în anunț scrie clar ”grupe superioare de 4” !?

Credeți că ne place să urmărim sistemul si condițiile de joc ? Încercăm să aducem sistemul de joc la un numitor comun, nu să vă simțiți ofensați.
Dacă prin microfon, în sală, s-a făcut anunț, prin care s-a manifestat nemulțumirea față de Comitetul Director, iar acum se face o coaliție care să arate contrariul, nu înseamnă nici că suntem împotriva cuiva, nici că ”oamenii de valoare” nu sunt respectați. Imediat cum s-a strigat la microfon să nu mai vorbiți cu Comitetul Director condițiile au fost excelente. Mă bucur că v-ați simțit bine, asta ne dorim, în schimb ceaunele de la Piatra Neamț sau cele de aici nu sunt în atribuțiunile noastre, asa că trecem peste acest subiect. Așa este, nu ar trebui să ne pese de temperatura sălilor, dar tocmai cu mine a discutat Dl. Heja despre faptul că anulează turneul la Gheorghieni si trece la Lăzarea, am fost de acord, iar pe parcurs s-a anunțat că problema a fost rezolvată la Gheorghieni. Imi cer scuze dacă reclamațiile au fost false, iar eu m-am băgat în seamă!

Acest turneu trebuia să fie ”vizat” de către dl. Kantor, care trebuie să ne explice cum s-a procedat si de ce!

Asa este Cristi..tot timpul cand ai organizat tu la Piatra Neamt ai stiut sa faci totul bine, ai omenit pe toti si nu a fost necesar sa mergi in sort, sa treci un DN sa ti cumperi o cafea. Nu le mai dati voie sa va strice imaginea frumosului oras unor oameni care efectiv, in acest caz, au fost depasiti de amploarea evenimentului. Este parerea mea si o sustin si daca supar pe cineva atunci chiar exista o problema si nu se vrea a fi rezolvata!

Bună ziua dacă ați pomenit de Piatra Neamț sunt nevoit să vă răspund cu scuzele de rigoare că la mine nu sau făcut niciodată ceaune cu mâncare, în schimb am avut grijă ca fiecare participant sa se simtă bine, dacă era cald afară în sală sa fie răcoare, dacă afară era frig în sală sa fie cald, în rest eu cred ca fiecare organizator face cum știe el mai bine ca colegi să se simtă bine, mulțumim!!!

Ultima editare:
Buna ziua ..Multumim mult de buna organizare ,de atmosfera placuta si ospitalitatea primite ...In numele Sovatenilor va dorim Sarbatori Feroicite multe sanatate si sa ne bucuram de cit mai multe ori de tenis de masa ca si de relatiile care sau legat datorita Amaturului Cu stima Birtalan Levente

Back
Sus