AmaTur: Turneu A "Cupa Iernii", Sibiu - 07.12.2019

Moldovan Horvath Csaba din Targu Mureș este (loc 16,Mp 43,43) acelasi cu Moldovan Csaba -TARGU MURES -jucător nou aflat pe lista de asteptare ,scuze greseala mea: am omis un cuv?nt.Multumesc.

Roghina Cosmin, Sibiu, amatori, prima categorie de la coadă. (începător în revenire, după 3 ani de pauză; păzea!!!) :D

Ultima editare:
Nu am mai jucat de 3 ani. Mă gîndesc că am regresat destul de mult. Ultima mea medie a devenit mincinoasă. Oricum, mă înscriu unde sunt primit, cu exprimata preferință de a (re)începe încet. :)

Inteleg, asa spun toti ... ca au fost accidentati, ca nu au mai jucat, ca s-au apucat de pescuit ... apoi vin si iau locul 1 la Incepatori ... si se mai deschide un topic la Fight.

Revenirea mea se întâmplă la Sibiu, ceea ce ?nseamnă că gazdele știu și pot confirma faptul că nu am mai jucat efectiv de 3 ani (nu doar că nu am mai participat la turneele Amatur). Chiar dacă aș obține locul 1 (deși nu cred), nu ar fi ceva pe bază de lipsă de fair play. Revin după o lungă pauză, la categoria imediat inferioară.

Dacă este necesar, îmi puteți reactiva vechiul profil. Mulțumesc.

Nu este necesar, dar nici nu puteti juca la Incepatori ... indiferent ce confirma gazdele.

Dacă nu sunt primit unde îmi este nivelul actual, mă înscriu la Avansați. Mulțumesc.

Roghina Cosmin, Sibiu, Avansați

Se retrage din lista de așteptare Trocaru Remus, Tulcea - Open.

Se retrag de pe listele de asteptare
Ene Florin...open
Nitu Serban...avansati
Acriva Marian...avansati
Lazar Dumitru...avansati

- Nu se joacă grupe superioare
- Nu se pot acoperi geamurile
- Și totuși, taxa de participare nu este mai mică.
Mulțumesc frumos pentru condițiile oferite !
Matei Dumitru se retrage.

Back
Sus