Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Chiar nu se poate da finala la open si niste fotografii de la premiere ? Din toate finalele din amatur tocmai mie mi se putea intampla asta ? E si prima finala la open pana acum nu de alta
Chiar nu se poate da finala la open si niste fotografii de la premiere ? Din toate finalele din amatur tocmai mie mi se putea intampla asta ? E si prima finala la open pana acum nu de alta
Mai asteapta si tu putin,ce atata graba ,daca pt. tabloul eliminatoriu a durat 2 ore sa-l faca ,iti dai seama ca ceea ce vrei tu ..........................
Poate că în 2019 organizatorii de turnee vor ține minte ca atunci când postează clasamentul unei categorii, să posteze și lista finală de înscriere (ceea ce nu s-a întâmplat la acest turneu).