AmaTur: Turneu A "Cupa Iernii", Sibiu - 15.12.2018

• Autor subiect Autor subiect adof
  • Dată creare Dată creare
Chiar nu se poate da finala la open si niste fotografii de la premiere ? Din toate finalele din amatur tocmai mie mi se putea intampla asta ? E si prima finala la open pana acum nu de alta

Chiar nu se poate da finala la open si niste fotografii de la premiere ? Din toate finalele din amatur tocmai mie mi se putea intampla asta ? E si prima finala la open pana acum nu de alta
Rezultatul conteaza,felicitari!

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

Mai asteapta si tu putin,ce atata graba ,daca pt. tabloul eliminatoriu a durat 2 ore sa-l faca ,iti dai seama ca ceea ce vrei tu ..........................:)

Poate că în 2019 organizatorii de turnee vor ține minte ca atunci când postează clasamentul unei categorii, să posteze și lista finală de înscriere (ceea ce nu s-a întâmplat la acest turneu).

De câte ori văd "activitate" la Sibiu, mă bucur sincer.
După cum văd, a început să "apară" Csaba Simon pe acolo...Mă surprinde plăcut lucrul ăsta.

Back
Sus