AmaTur: Turneu A "Cupa Iernii", Sibiu - 16.12.2017

Exista posibilitatea majorarii de locuri la OPEN ?Sunt foarte multi jucatori pe lista de asteptare .Eu sunt inscris la avansati dar intreb pentru colegii de la Craiova .

Exista posibilitatea majorarii de locuri la OPEN ?Sunt foarte multi jucatori pe lista de asteptare .Eu sunt inscris la avansati dar intreb pentru colegii de la Craiova .

Buna dimineata!Cum am mai spus ,si la alte turnee ,din pacate ,nu vom suplimenta locurile la ambele categorii.
Am dori ca toti cei inscrisi sa participe la acest turneu dar daca facem acest compromis ...ne vom calca in picioare pe la amiaza!!!
Va multumim pentru interesul acordat si in speranta ca veti intra pe tablou...va asteptam cu drag.

Nu exista posibilitatea de a muta turneul de Open Duminica? asa cum a început sa se practice la turneele de la București. In acest caz ar putea participa mult mai multi jucatori .

Nu exista posibilitatea de a muta turneul de Open Duminica? asa cum a început sa se practice la turneele de la București. In acest caz ar putea participa mult mai multi jucatori .

Corect! Vom lua in calcul si aceasta varianta de a muta turneul de Open Duminca.Dar nu la acest turneu!

Busu Romulus din Hunedoara categoria open ma retrag din pacate nu prind loc, sărbători fericite si sa ne vedem sănătoși.

Se retrage de pe lista asteptare Nitu serban-paulesti-avansati.
Sarbatori fericite si un turneu reusit.succes tuturor.

Back
Sus