AmaTur: Turneu B "Cupa IHR", Târgoviște - 04.08.2018

va astept la gara.pentru recunoastere un WW POLO DB-06 UCF.VALABIL PENTRU BUCURESTENII CARE VIN CU TRENUL. VA DUC LA SALA GRATIS ATENTIE AM DECAT 4 LOCURI DISPONIBILE

întrebare : cum vor fi împărțiți cei 30 de jucători de la amatori - în 5 grupe de câte 6, sau în 6 grupe de câte 5. Am adresat această întrebare deoarece pe prima pagina se scrie ca vor fi grupe de 5/4 jucători.

Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk

Daca sunt 5 mese vor fi 5 gr.de 6 . Cred ca nu bulrverseaza cu 6 gr.
O grupa ar trebui sa se plimbe la cele 5 mese.

Vor fi 6 grupe de 5!!! O grupă se va plimba pe toate cele 5 mese!
Primii 4 se vor califica mai departe, apoi elimiatorii!!!

Depinde, dacă organizatorul dorește sa fie mai puține meciuri. .......

Deci am simțit eu ceva. ......

Fratila Robert-filipesti de targ/Elite/Open

?n ultimii ani s-a observat subțierea (diluarea ) B-urilor. Primul pas a fost renunțarea la grupele superioare. Al doilea pas micșorarea grupelor. Oare ce mai urmează?

?n ultimii ani s-a observat subțierea (diluarea ) B-urilor. Primul pas a fost renunțarea la grupele superioare. Al doilea pas micșorarea grupelor. Oare ce mai urmează?

S-a renunțat la "superioare"... S-a mărit taxa... A crescut temperatura... Lumina bate-n ochelari... Să mai mărim taxele...

Poate ajungem la varianta on-line. ..... plătești taxa, după care joci. Și cu ierburile ce mai facem? Aici vor interveni softistii. ... vrei paleta cu materiale. .... se face ......

Scuze, când am zis softistii mă gîndeam la programatori. .....

Deci am simțit eu ceva. ......

Cred ca ai vorbit in prealabil cu Claudiu,dar cred ca nu e viabil asa ceva, nu se aigura cele 5 meciuri.
Doar daca se v-a face o grupa cu cei necalificati!
Pentru stabilirea clasamentului final.

O să ajungă și la 150 Ron taxă de înscriere și joci direct eliminatorii/sau nu mai joci deloc,doar plătești taxă.e cel mai bine așa.

Back
Sus