adilazaroiu
Coordonator Onorific
Danieluc Gabriel si Sufletel Radu -open .
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din Campina la elite *****************
Alex , ai observat ,se joaca cu softuri ! Sti tu acest joc ?
Se retrage *****************
Salut Pali, Nu este un motiv special pur si simplus am confundat inscrierea la Targoviște cu cea de la Topoloveni fiind tarziu aseara cand m-am inscris si nefiind atent la turneeCa sa nu se creada ca Danut e off-topic (cu urmarile de rigoare cf. regulamentului recent publicat al forumului), m-ar interesa si pe mine motivul retragerii lui Alex.
Ca sa nu se creada ca Danut e off-topic (cu urmarile de rigoare cf. regulamentului recent publicat al forumului), m-ar interesa si pe mine motivul retragerii lui Alex.
Nici la acest turneu și nici la cel de la Topoloveni, la postul nr.46 nu scrie ceva în legătură cu sterczer sandor. O fi la alt turneu .....buna ziua ma -m inscris la postul nr 46 si nu figurerez nici macar pe lista de asteptare nu stiu din ce motiv
buna ziua ma -m inscris la postul nr 46 si nu figurerez nici macar pe lista de asteptare nu stiu din ce motiv
Nici la acest turneu și nici la cel de la Topoloveni, la postul nr.46 nu scrie ceva în legătură cu sterczer sandor. O fi la alt turneu .....