AmaTur: Turneu B Cupa IHR, Târgoviște - 11.07.2020

Ioniță Corina,Targoviște,A/H

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Ultima editare:
Alexe Dan, București- avansati. Sper sa gasim intelegere si sa primim wild card ca sa putem juca si noi cei de pe lista de asteptare. Bate covidul la usa. Cine stie cand va fi urmatorul turneu.

Alexe Dan, București- avansati. Sper sa gasim intelegere si sa primim wild card ca sa putem juca si noi cei de pe lista de asteptare. Bate covidul la usa. Cine stie cand va fi urmatorul turneu.

Aveti perfecta dreptate, 555 cazuri noi nu-i de colea. Putem intra chiar in Guiness Book .

buna seara . se retrage stanciu marian bucuresti A+H de pe lista de asteptare . succes tuturor !

Se retrag de la Avansați /Hobby, Raileanu Raissa si Grumeza Lucian. înțeleg ca regulamentul nu permite momentan participarea copiilor sub 14 ani. Vom reveni cand regulamentul va permite. Succes participantilor!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Wild card se da la turnee mari, cu numerosi participanti, ceea ce nu este cazul acum. Acum se organizeaza turnee cu numar mic de participanti pentru a permite distantarea si respectarea regulilor binecunoscute.

Wild card se da la turnee mari, cu numerosi participanti, ceea ce nu este cazul acum. Acum se organizeaza turnee cu numar mic de participanti pentru a permite distantarea si respectarea regulilor binecunoscute.

Am inteles. Daca pana la ora 20:55 numarul de participanti(A+H)va fi mai mare de 25(regulamentar) atunci nu imi va ramane decat sa ma retrag!

Buna ziua, din pacate sunt nevoit sa ma retrag, Stanciulescu Bogdan, BV, Open

Se retrag Melnerovici Daniel si Ontoiu Catalin.

Dan Alexe- ma retrag de pe lista de asteptare. Sansele de a prinde un loc pe ,,liste'' foarte mici. Cu respect va salut pe toti!

Back
Sus