AmaTur: Turneu B "Cupa IHR", Târgoviște - 15.12.2018

Inscrieri Incepatori/Avansati - on 14.12.2018 at 20:18:36

Mocanu Adrian - Targoviste.jpg
1. Mocanu Adrian - Targoviște, 987 - 21,9 - O

Bree, nea Claudiu, pune-l pe tov. Mocanu unde-i este locul, adicatelea la valori valoroase... :)

Nu se mai poate ajunge la Giurgiu....vremea...Daca ma primiti, ma inscriu si eu - Armand Bistreanu, amatori.

Bine Visaneee, ma inscriu si eu la open, dar parca era mai frumoasa si prezenta ta la concurs. Asadar, Mocanu Adrian se inscrie la open.

Deci m-a eliminat câștigătorul turneului. Bravo! Alte informații nu au ajuns pe forum pentru că organizatorul (Dl. Dărmaz) nu a avut acces la încăperea unde se afla laptopul. A trebuit să facă listele manual ..... Felicitări pentru organizare și pentru participanții care au venit de departe în condițiile știute (printre care și eu ...... nu mai plec cu Loganul în asemenea condiții .....).

Multumesc dlui. Darmaz, care chiar si in conditiile vitrege existente (vreme, lipsa laptop etc.) a reusit sa puna la punct un turneu reusit, cu meciuri frumoase si cu o atmosfera super!
Felicitari castigatorului....si Alexianei (am avut un meci pe muchie de cutit cu ea, in semifinale...2-2, 11-9....imi place stilul ei!).
Astept un nou turneu la Targoviște, pt. a ma reintalni cu "divizia" de jucatori din oras, care joaca din ce in ce mai bine!
O sambata frumoasa.

Ultima editare:
Clasamentul final:

1 - Negrea Bogdan (Moreni)
2 - Bistreanu Armand (București)
3 - 4 Delimart Alexiana (Targoviște)
....................... (nu stiu cine a fost al 4lea!!?)

Poate cand se obtine accesul la laptop, vor fi afisate si rezultatele (cel putin clasamentul)!

Ultima editare:
Clasament parțial,luni când apare prof.Claudiu Manoliu,vom afișa toate rezultatele inclusiv clasamentul final.
AMATORI
1.Negrea Bogdan
2.Bistreanu Armand
3.Niculae Silviu
4.Delimart Alexiana
5.Dumitru George
6.Radu Dragoș
7.Mocanu Stefan
8Dinu Gheorghe
OPEN
1.Movileanu Flaviu
2.Bratescu Adrian