Bogdan V
Echipa AmaTur
Multumim gazdelor, Claudiu Manoiu si Nae Darmaz, ne-am simtit ca acasa! Pardon, eu chiar eram acasa... 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitări organizatorilor, felicitări participanților. Un turneu reușit și 2 mari surprize: Iorgoiu și Sterczer Sandor - Sanzieni. Un sincer La Mulți Ani de la Buftea și sa ne vedem sănătoși la anul!
Cineva a stins lumina.Nea Mihai! Niciodată sa nu faci poze cu ochelari la ochi...... ies ?ntunecate! eu zic sa răm?i doar cu tenisul!!!!
Am glumit! E un început promițător!
Totuși să nu amestecăm lungimile cu ariile suprafețelor. Dacă aria suprafeței României ar fi fost cât cea a fostei URSS și ai fi străbătut-o de 88 de ori în lung și în lat, alta ar fi fost povestea.conform google map, cu cei 30 239 km parcursi pana la inceputul lui decembrie, adica pe intelesul tuturor am calatorit 75% din suprafata globului pamantesc
Și Alexiana...![]()
![]()
Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk
La mulți ani Cristi! Cum reușești să ai așa multe turnee și să și joci bine .... pentru mine e o enigmă.
Totuși să nu amestecăm lungimile cu ariile suprafețelor. Dacă aria suprafeței României ar fi fost cât cea a fostei URSS și ai fi străbătut-o de 88 de ori în lung și în lat, alta ar fi fost povestea.
Un an nou cu bucurie petru toți!
Dacă te uiți la clasamentul A/I, din primii 8 clasați, 6 sunt din Targoviște ...... e o localitate periculoasă ...... ce bine că am scăpat ușor, cu o înfrângere la limită ... alții nu au scăpat deloc ....... acum 30 de ani ......Nu i corect!!!!
A intrat in cabina regizorilor!!!!py