Cupa Incepatorilor Viva Sport

nu e nici o suparare, m am inscris pentru ca am MA 8. se pare ca nu prea ma vreti pe la sala voastra, nici la asta nici la ultimul turneu nu am fost primit(invitat). am inteles. bafta!

Felicitari ,cu toate ca nr. redus de participanti vor face propaganga si la urmatorul vor fi mai multi.
Eventual ridicati media dupa efectuarea antrenamentelor de la premieri .

Clasament

Clasament

1.Matei Cristian abonament 15h full time sau 30 h dimineata (10a.m-17pm)
2.Ciupitu Cristian abonament 10h full time sau 20 h dimineata (10a.m-17pm)
3. Negoita Edward abonament 05h full time sau 10 h dimineata (10a.m-17pm)
4. Arsenie George abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
5-8.Cernicenco George Daniel abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
5-8.Cernicenco Mariana abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
5-8.Toma Vasile abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
5-8.Ciobanu Valentin abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
9-11.Antonica Emilian abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
9-11.Mandruta Adrian abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)
9-11.Pistol Alexandru abonament 10 h dimineata (10a.m-17pm)

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR

Ultima editare:
Felicitari pentru turneu,a fost o atmosfera foarte destinsa,fair-play,toti participantii apropiati ca valoare,organizarea impecabila
mai asteptam astfel de turnee
Bafta

Bravos ! Felicitari ! Fam Tanase dovedeste inca o data daca mai este nevoie ca stie foarte bine sa-si "vanda" afacerea! Aviz si celorlati administratori ori proprietari de sali !! Doar prin asemenea actiuni de marketing se poate atrage masa de de amatori de miscare, sport in general !....

Sunt sigur ca cei de la Viva sport vor mai organiza astfel de turnee,iar prezenta la urmatoarele astfel de evenimente va fi mai mult ca sigur mult mai numeroasa,deoarece multi abia au prins gustul competitiei,printre care ma numar si eu :D

Felicitari pentru initiativa Viva Sport!...
Si incepatorii trebuie incurajati si premiati!

cred ca numarul participantilor a fost ok avand in vedere ca oamenii sunt destul de reticenti la inceput pt ca nu stiu la ce sa se astepte. Valoarea premiilor conteaza da nu este asa importanta. Importante sunt atmosfera, organizarea etc.
Bravo celor de la viva. Sa auzim doar de bine.

Nu stiu cati participanti au fost ,dar numarul premilor afost consistent ,avand in vedere ca s-au dat
11 premi ,care sigur va atrage cat mai multi iubitori de miscare in tenisul de masa.

Back
Sus