buzatu vasile
senior
Un turneu frumos,rapid si cu oameni minunati alaturi de nenea Iancu. Bravo Ploiești!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bogdan,
am pierdut la Marian cu 3-2, nu cu 3-0. Cred ca asta modifica oridinea din grupa inferioara 4.
Cam asa ceva! Erai pe 2 .....treb sa urmaresti foaia!
Merci de info. Pacat ca s-a intimplat in ciuda apelul lui George la fair-play.
Felicitari, doamnele ajung tot mai des "in top"!
Bogdan,
am pierdut la Marian cu 3-2, nu cu 3-0. Cred ca asta modifica oridinea din grupa inferioara 4.
Cam asa ceva! Erai pe 2 .....treb sa urmaresti foaia!
Probabil ca nu a fost cu rea intentie.
Bogdan,
In mod sigur nu pe Bogdan. A fost al doilea meci din grupa si nimeni nu stia ca se ajunge la morisca! S-a notat gresit in foaie cel mai probabil. E bine sa propunem ca de anul viitor la toate concursurile amatur cel care e nr 1 din grupa sa se ocupe de notarea rezultatelor in foaieBogdan, scuza-ma ca intervin, cred ca nu pe tine te-a acuzat Ciprian de lipsa de Fair-Play, ci pe cel care a trecut rezultatul in foaie!
Eu sper din toata inima ca a fost o greseala si nu o rea intentie !
In mod sigur nu pe Bogdan. A fost al doilea meci din grupa si nimeni nu stia ca se ajunge la morisca! S-a notat gresit in foaie cel mai probabil. E bine sa propunem ca de anul viitor la toate concursurile amatur cel care e nr 1 din grupa sa se ocupe de notarea rezultatelor in foaie