Cupa Interna?ional? Braunschweig

acidutzu

junior
Scor reacție
2
Vârstă
55
Locație
Rădăuți
Tenis de masa pe Eurosport
Marti de la orele: 20.15
Miercuri de la orele: 13.45 si 19.55 apoi noaptea de miercuri spre joi finala la 00.45
Joi de la orele 12.30 probabil reluare finala

Re: Cupa Interna?ional? Braunschweig

meciuri frumoase, dar din pacate comentatorul TV a fost penibil mai ales la finala :shh: am dat sonorul la minim sa nu-l mai aud :shh: :shh: :shh:

Si totusi, nu inteleg de ce a jucat Ma Lin atat de slab... :wtf:

Are caderi de forma pt. ca nici Boll nu a jucat stralucit. E greu sa te mai motivezi cand ai in spate atatea titluri, si motivatia la acest nivel face de multe ori diferenta intre jucatori de valori aproximativ egale.

Dado.daniel a spus:
Are caderi de forma pt. ca nici Boll nu a jucat stralucit. E greu sa te mai motivezi cand ai in spate atatea titluri, si motivatia la acest nivel face de multe ori diferenta intre jucatori de valori aproximativ egale.
:clap: S-ar putea ca in semifinala cu Samsonov l-a secatuit ? :thumbdown:

Cred ca mai degraba spectatorii au avut o influenta deosebita. Au stiut sa-si incurajeze favoritul in momentele dificile. La fel in semifinale Mizutani Jun a fost oarecum influentat de tribune care pastrau o tacere adanca cand japonezul conducea, iar cand Boll isi revenea opreau putin jocul incurajandu-l frenetic. Am observat ca acesta sustinere l-a stimulat puternic pe Boll. :think:
Un public model civilizat dar eficient si eficace. :wink:

Back
Sus