AmaTur: Turneu A Cupa ,, INTERTENIS Botoșani '' - Turneu A -12 aprilie 2014

Te poti inscrie la open NUMAI in grupa cu mine.Organizatorii sper sa inteleaga acest lucru,deoarece la turneele la care am participat amandoi,OBLIGATOR noi ne intalneam la masa de joc pe timpul desfasurarii competitiei respective.Eu sper sa nu ne strice tocmai acum ,traditia.

Mi-a parut extrem de rau cand am vazut ca mergeti la Open si am vrut sa va urmaresc si acolo. :)) La Cluj nu ne-am intalnit si imi pare rau dar aici nu mai scap. De data asta iau aparatul cu mine. Rog pe cineva sa filmeze măcelul. Sper sa veniti si Dvs. O seara bună vă doresc și sănătate. Dvs și celorlalti participanți.

nu se mai dau premii surpriza?

Domnii respectivi implicati direct in premierea copiilor au solicitat organizatorilor ca numele lor sa nu apara pe forum.Acel anunt a fost retras din motive de confidentialitate si informatii neclare.Fiecare copil participant va avea parte de o mica surpriza din partea organizatorilor asa dupa cum a fost promis.

Ciubotariu Ioan - Preutesti Open daca se poate.Multumesc.

In prima postare rugam participantii sa-si exprime dorinta unde vor sa participe.Te asteptam la OPEN si iti dorim mult succes.

Te poti inscrie la open NUMAI in grupa cu mine.Organizatorii sper sa inteleaga acest lucru,deoarece la turneele la care am participat amandoi,OBLIGATOR noi ne intalneam la masa de joc pe timpul desfasurarii competitiei respective.Eu sper sa nu ne strice tocmai acum ,traditia.

Cauti "victime" Dottore ? :p:evil:
Mai intai trebuie sa te inscrii ca sa ai sansa sa joci cu Bogdan Mahu !
Am ceva licoare doftoriceasca care o sa te faca sa fii indiferent cu cine o sa pici in grupe !!!

Cauti "victime" Dottore ? :p:evil:
Mai intai trebuie sa te inscrii ca sa ai sansa sa joci cu Bogdan Mahu !
Am ceva licoare doftoriceasca care o sa te faca sa fii indiferent cu cine o sa pici in grupe !!!
Daca-mi spui formula chimica a licorii surpriza,culoarea si taria ei,e posibil sa ma ai de gabriel_client la masa(bineinteles la masa cu bautura miraculoasa).

Doctore,stii bine ca la Botoșani "exista viata" si dupa turneu.Tot ce trebuie sa faci e doar sa te prezinti.Atat.Mai departe avem noi grija...:)

"Dottore, se exista decat la alegere licorile !" Licoarea muntilor (palinca) si preferata lui raposatul Ceausescu (tuica de Radeni bre') ! ...ca-i pe vine si un vin buuun de latra matzele ! Auzi maica ? Da tu vii la tenis sau ce ai...!? :-P
Mai rabda oleaca si visul ti se va implini ! he he
Hai ca te-asteptam cu drag !

Back
Sus