Sil
senior
Felicitări organizatorilor! A fost un turneu reușit, ne-am întâlnit vechi adversari (la masa de joc) deveniți prieteni între timp. Apreciez efortul organizatorilor care, cu o taxă de participare de mult bun simț (25 RON), au oferit condiții de joc excelente în Sala Polivalentă ?Elisabeta Lipă?: lumină, căldură, spațiu de joc, mingi de 3*. Nu mă așteptam ca în taxa de participare să intre și 1-2 cornuri, un sandwich generos, apă minerală, cafea. Am fost sincer uimit (nu e miștocăreală) că după amiază se găsea chiar și h?rtie igienică la toalete. Semn că cineva s-a g?ndit la toate aspectele competiției. Spun că am fost uimit pentru că, la alte turnee, pentru 30 RON stai într-o sală ?dezmorțită?, primești un bon pentru o cafea, apă minerală și dreptul de a juca. Iar dacă te taie ?emoțiile? și nu ai h?rtie igienică în mașină, iar cel mai apropiat chioșc de unde poți cumpăra șervețele e la 2 km atunci e nașpa rău. De aceea, încă o dată, felicit pe organizatorii locali.
Nu pot să nu remarc totuși că lipsește tabloul eliminatoriu de la concursul de dublu. Cred că este bine să fie postat și acesta pentru a se spulbera suspiciunile că s-a creat culoar pentru vreo echipă.
Nu pot să nu remarc totuși că lipsește tabloul eliminatoriu de la concursul de dublu. Cred că este bine să fie postat și acesta pentru a se spulbera suspiciunile că s-a creat culoar pentru vreo echipă.