AmaTur: Turneu A Cupa "INTERTENIS Botoșani" - Turneu A - 28 martie 2015

Felicitări organizatorilor! A fost un turneu reușit, ne-am întâlnit vechi adversari (la masa de joc) deveniți prieteni între timp. Apreciez efortul organizatorilor care, cu o taxă de participare de mult bun simț (25 RON), au oferit condiții de joc excelente în Sala Polivalentă ?Elisabeta Lipă?: lumină, căldură, spațiu de joc, mingi de 3*. Nu mă așteptam ca în taxa de participare să intre și 1-2 cornuri, un sandwich generos, apă minerală, cafea. Am fost sincer uimit (nu e miștocăreală) că după amiază se găsea chiar și h?rtie igienică la toalete. Semn că cineva s-a g?ndit la toate aspectele competiției. Spun că am fost uimit pentru că, la alte turnee, pentru 30 RON stai într-o sală ?dezmorțită?, primești un bon pentru o cafea, apă minerală și dreptul de a juca. Iar dacă te taie ?emoțiile? și nu ai h?rtie igienică în mașină, iar cel mai apropiat chioșc de unde poți cumpăra șervețele e la 2 km atunci e nașpa rău. De aceea, încă o dată, felicit pe organizatorii locali.

Nu pot să nu remarc totuși că lipsește tabloul eliminatoriu de la concursul de dublu. Cred că este bine să fie postat și acesta pentru a se spulbera suspiciunile că s-a creat culoar pentru vreo echipă.

La alcatuirea clasamentului AMATUR sau MINIAMATUR va rog sa tineti seama de numele corect pentru urmatorii copii din Suceava: Bejenar Alexandra si Cibotariu Andrei. Multumesc!!!
Va multumim pentru ospitalitate si buna desfasurarea a turneului! Vom reveni cu placere la Botoșani si cu mic si cu mare!!!

Ultima editare:
La alcatuirea clasamentului AMATUR sau MINIAMATUR va rog sa tineti seama de numele corect pentru urmatorii copii din Suceava: Bejenar Alexandra si Cibotariu Andrei. Multumesc!!!
Va multumim pentru ospitalitate si buna desfasurarea a turneului! Vom reveni cu placere la Botoșani si cu mic si cu mare!!!

Gata Adrian,s-a rezolvat.Multumesc pentru atentionare.
Noi va multumim pentru prezenta si ne bucuram sa auzim ca si la viitoarele editii va vom avea alaturi de noi.

Clasament dublu

1. Nemaciuc Mihai- Vaculisteanu Ionut
2. Ciprian Onufrei- Adi Mironescu
3- 4
Ursulean Vasile- Vlaisan Vasile
Epure George- Duceac Cătălin
5- 8
Ursulean Florin- Ursan Viorel
Hagatis Andrei- Valcu Alin
Rusti Catalin- Cojocaru Stefan
Morosan Marian- Subcinski Alexandru
9- 16
Corneanu Sorin- Bogdan Axinte
Orza Catalin- Plamada Lucian
Colesniuc Romeo- Robu Valentin
Avram Gabriel-Volostiuc Marius
Aga Alexandru- Salavastru Petru
Ivanov Sorin- Turcu Viorel
Marcean Ovidiu- Halip Rares
Polocoser Cristian-Munteanu Octavian
17- 32
Boicu Gabriel- Georgiu Dragos
Lucian Horeanu- Cohal Catalin
Simionese Sorin- Morosan Ionel
Vieru Costica- Paduraru
Capra Arthur- Dan Andrei
Chiriac Marius - Tocariu Sebastian
Spaller Tiberiu- Singeorzan Traian
Posteuca Lucian - Mihai Alex
Balaita- Valeanu
Ilies Ioan- Ureche Ioan
Lucic Corneliu-Cioban Cornel
Ungureanu Adrian- Toporas Cosmin
Zamfirache Ioan- Balauca Cornel
Mahu Bogdan- Albu Catalin
Munteanu Silviu- Vaculisteanu Ana
Chirap Dan- Acsania Catalin

La finalul concursului am gasit in sala:

-sort negru adidas
-burete si solutie de curatat(aproape goala sticla)
-doua prosoape(unul alb si unul verde deschis)

Pentru a recupera bunurile ma puteti contacta la numarul de telefon 0756 337 103-Cornel.Pentru a nu face depozit de lucruri uitate in sala la concurs,daca nu sunt contactat in doua saptamani acestea vor fi aruncate.Multumesc pentru intelegere.

Adi Mironescu de la Botoșani m-a sunat sa-mi spuna ca solutia si buretele sunt ale sale.
Sortul negru adidas mi s-a spus ca este al cuiva din Iași.Are sa ajunga la Axinte Bogdan,urmand ca acesta sa-l dea persoanei respective.

inca o data tin sa va felicit organizarea,respect pentru Domnul Primar si Sponsori care au facut inca un turneu sa fie la cote maxime in tara,botosaneni,eu va iubesc,sa ne vedem sanatosi si voiosi.cu respect al vostru concurent Oblio.

inca o data tin sa va felicit organizarea,respect pentru Domnul Primar si Sponsori care au facut inca un turneu sa fie la cote maxime in tara,botosaneni,eu va iubesc,sa ne vedem sanatosi si voiosi.cu respect al vostru concurent Oblio.
Macar la aprecierile corecte si perfect indreptatite sa te evidentiezi,ca la masa de joc esti mediocru,locul 3 in superioare la amatori.Desi nu am participat,sunt alaturi de aprecierile pozitive la adresa organizatorilor acestui turneu destul de greu de tinut ”in frau”,unde aprecierile si laudele pozitive la adresa organizatorilor sunt mult mai multe comparativ cu nemultumirea unui singur participant la amatori.Domnule Mariomoro ,daca esti bun,nu trebuie sa-ti pese de adversarul de cealalta parte a mesei,valoarea unui jucator iese la suprafata precum”uleiul deasupra apei”.

Desi nu am participat,sunt alaturi de aprecierile pozitive la adresa organizatorilor acestui turneu destul de greu de tinut ”in frau”,unde aprecierile si laudele pozitive la adresa organizatorilor sunt mult mai multe comparativ cu nemultumirea unui singur participant la amatori.

Multumim doctore.:)

Macar la aprecierile corecte si perfect indreptatite sa te evidentiezi,ca la masa de joc esti mediocru,locul 3 in superioare la amatori.Desi nu am participat,sunt alaturi de aprecierile pozitive la adresa organizatorilor acestui turneu destul de greu de tinut ”in frau”,unde aprecierile si laudele pozitive la adresa organizatorilor sunt mult mai multe comparativ cu nemultumirea unui singur participant la amatori.Domnule Mariomoro ,daca esti bun,nu trebuie sa-ti pese de adversarul de cealalta parte a mesei,valoarea unui jucator iese la suprafata precum”uleiul deasupra apei”.

multumesc doctore...mai stai pe la amatori si sa vezi cum oblio asa mediocru cum il crezi o sa faca o surpriza de nu o sa te vezi.... cu respect va astept,dar vorbele astea nu sunt demne de un doctor fara suparare...

multumesc doctore...mai stai pe la amatori si sa vezi cum oblio asa mediocru cum il crezi o sa faca o surpriza de nu o sa te vezi.... cu respect va astept,dar vorbele astea nu sunt demne de un doctor fara suparare...
Eu sper ca nu te-ai gandit sa-mi faci vreo surpriza sa nu te califici din grupele inferioare,sau sa iesi pe locul 4 in cele superioare.Daca te vei califica pe tabloul eliminatoriilor directe intr-un turneu important(A SAU A+),am sa fiu primul care te va lauda.Dar ca sa progresezi la sectiunea amatori-avansati,trebuie sa te antrenezi serios,in special cu colegul tau pascanean de la open.Oricand sunt dispus la o confruntare directa,indiferent de sectiune,dar numai daca vad la tine un progres tenisistic.Si mai sper pe viitor,ca acest cuvand folosit de mine,perfect adevarat”mediocru”,sa-l inlocuiesti cu fruntas sau cel mai bine PREMIANT.Succes si tot...fara suparare.

... pe final speram ca v-a placut la Botoșani si ca am fost la inaltimea asteptarilor dvs si dorim sa credem ca o sa reveniti cu placere la invitatia noastra si la alte editii !

In incheiere (inchiderea topicului) va doresc tuturor un PASTE FERICIT, sarbatori frumoase si pline de speranta si sa ne revedem sanatosi la masa de joc !

Va multumim.

Respect.

Back
Sus