rogerpustiu
senior
Si eu cânt intrebati-l pe domnul director AnastasiuSă iau o octavă !![]()
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Si eu cânt intrebati-l pe domnul director AnastasiuSă iau o octavă !![]()
Nu e actualizată de Marcel...dar sunteți pe listă...puteți veni liniștit!!!Bună seara! Deși s-au retras mai mulți de la open încă sunt pe lista de așteptare. E bună o actualizare...... intenționez sa vin de la peste 300 de km. Mulțumesc și o seara frumoasă vă doresc !!!!!
Nu e actualizată de Marcel...dar sunteți pe listă...puteți veni liniștit!!!
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
1 | Baiburi Levent | Corbu Darius | Ticu Dorin | Nistor Florin | Nistor Iosif | |
2 | Dumbrava Daniel | Macovei Cristi | Marola Dan | Fancsali Kalman | Peiu Cosmin | |
3 | Lakatos Zsolt | Rosu Gabriel | Vlaisan Vasile | Pralea Marius Dan | Dan Andrei | |
4 | Barsa Ioan | Trandafir Vasile | Filip Dan | Nicu Constantin | Stroe Ionel | Ticu Mihai |
5 | Irimia Sorin Jr | Bulubasa Nicusor | Trocaru Remus | Laszlo Levente | Leteanu Marius | Dirdala Catalin |
6 | Pizlaru Ionel | Braniste George | Samoila Ion | Szakali Csaba | Petenchi Edmond | Munteanu Octavian |
7 | Ciobanu Gabriel | Gherasim Iulian | Ursulescu Ioan | Bubulac Cristi | Serban Liviu | Szanto Lajos |
8 | Plamada Lucian | Ursulean Vasile | Chetronie Liviu | Buruiana Mihai | Postelnicu Mihai | Oancea Marian |
1 | Pintilie Vlad | Sterczer Sandor | Halbedel Marcel | Anastasiu Constantin | Codreanu George | |
2 | Vicovanu Petru | Dimitriu Vasile | Panait Adrian | Lupascu Dan | Darie Gabriel | |
3 | Burghelea Florin | Acriva Marian | Negrea Petrut | Moisa Costel | Tarcau Tiberiu | |
4 | Fotia Iulian | Kis Istvan | Astefanoaie Vasile | Zaharia Catalin | Sterczer Zalan | |
5 | Munteanu Diana | Lazar Dumitru | State Constantin | Bucurel Claudiu | Tarcau Andrei | |
6 | Florea Gigi | Loghin Florin | Manea Dorinel | Olteanu Gabriel | Catana Vasile | Sebestin Delia |
7 | Bejan Alexandru | Dodu Costica | Constantin Ionut | Adorjan Zoltan | Sisca Nicusor | Gheorghitoi Alexandra |
8 | Donisan Costel | Stoica Sandel | Ilie Aurelian | Ailioaie Gheorghe | Lungu Lucian | Mihai Denis |
9 | Iordachi Adrian | Imecs F Attila | Ionica Marius | Apostu Laurentiu | Isaic Radu | Calin Alexandru |
10 | Nitu Serban | Tobosaru Gheorghe | Maftei Catalin Doru | Dirlau Ionut | Bordas Laszlo | Stancu Maricel |
11 | Ene Florin | Cristofor Razvan | Subtirelu Marius | Bucurel Ion | Isac Daniel | Stinga Ovidiu |
12 | Popescu Apreotesei Mihai | Socaci Sorin | Ciubotariu Mihaela | Tirdea Ionut | Iordache Catalin | Negoita Gheorghe |