AmaTur: Turneu A "Cupa Ionuț Iftimoaie", Comănești - 18.05.2019

Buna ziua. Având în vedere că s-au rezolvat problemele...va rog să mă transferați înapoi la ai mei începători... merci.. Vad că au și rămas locuri ...

Din motive medicale se retrage de la începători Musat Viorel din Bacău

Multumim pt. wildcard,dar Rauh Andrei Moldova nu mai poate ajunge la turneu...
Se retrage de la avansati
Catalin multumesc ca mai atentionat

Din păcate trebuie să mă retrag, nu pot ajunge în timp util la turneu. Dragan Petru Ioan din Iași, Open.

Cu parere de rau trebuie sa ma retrag. Nicolaiciuc Ovidiu - Iași - Open. Succes tuturor sa aveti un turneu reusit ca de fiecare data!

Bună seara! Deși s-au retras mai mulți de la open încă sunt pe lista de așteptare. E bună o actualizare...... intenționez sa vin de la peste 300 de km. Mulțumesc și o seara frumoasă vă doresc !!!!!

Bună seara! Deși s-au retras mai mulți de la open încă sunt pe lista de așteptare. E bună o actualizare...... intenționez sa vin de la peste 300 de km. Mulțumesc și o seara frumoasă vă doresc !!!!!
Nu e actualizată de Marcel...dar sunteți pe listă...puteți veni liniștit!!!

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk

Dacă e posibil se transfera Isac Daniel de la începători la Avansați. Multumim !

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Din cauza unor probleme medicale, de ultima ora, o mica luxatie, sunt nevoit doar sa privesc frumoasa manifestare de la Comănești. Succes tuturor participantilor!

Grupe inferioare Open
1Baiburi LeventCorbu DariusTicu DorinNistor FlorinNistor Iosif
2Dumbrava DanielMacovei CristiMarola DanFancsali KalmanPeiu Cosmin
3Lakatos ZsoltRosu GabrielVlaisan VasilePralea Marius DanDan Andrei
4Barsa IoanTrandafir VasileFilip DanNicu ConstantinStroe IonelTicu Mihai
5Irimia Sorin JrBulubasa NicusorTrocaru RemusLaszlo LeventeLeteanu MariusDirdala Catalin
6Pizlaru IonelBraniste GeorgeSamoila IonSzakali CsabaPetenchi EdmondMunteanu Octavian
7Ciobanu GabrielGherasim IulianUrsulescu IoanBubulac CristiSerban LiviuSzanto Lajos
8Plamada LucianUrsulean VasileChetronie LiviuBuruiana MihaiPostelnicu MihaiOancea Marian

Grupe inferioare Avansați
1Pintilie VladSterczer SandorHalbedel MarcelAnastasiu ConstantinCodreanu George
2Vicovanu PetruDimitriu VasilePanait AdrianLupascu DanDarie Gabriel
3Burghelea FlorinAcriva MarianNegrea PetrutMoisa CostelTarcau Tiberiu
4Fotia IulianKis IstvanAstefanoaie VasileZaharia CatalinSterczer Zalan
5Munteanu DianaLazar DumitruState ConstantinBucurel ClaudiuTarcau Andrei
6Florea GigiLoghin FlorinManea DorinelOlteanu GabrielCatana VasileSebestin Delia
7Bejan AlexandruDodu CosticaConstantin IonutAdorjan ZoltanSisca NicusorGheorghitoi Alexandra
8Donisan CostelStoica SandelIlie AurelianAilioaie GheorgheLungu LucianMihai Denis
9Iordachi AdrianImecs F AttilaIonica MariusApostu LaurentiuIsaic RaduCalin Alexandru
10Nitu SerbanTobosaru GheorgheMaftei Catalin DoruDirlau IonutBordas LaszloStancu Maricel
11Ene FlorinCristofor RazvanSubtirelu MariusBucurel IonIsac DanielStinga Ovidiu
12Popescu Apreotesei MihaiSocaci SorinCiubotariu MihaelaTirdea IonutIordache CatalinNegoita Gheorghe

Back
Sus