Felicitari George pt concurs ,felicitari concurentilor si lui Iuliana care se dovedeste" o nuca tare de spart" lui Cristi Istrate care a trecut pe langa un bonus oferit de mine! si imi pare rau ca nu am putut veni dar concediul a inceput si astept sa aj la internationalele de la Albena care incep miercuri. O remarca am de facut: Acest sport trebuie sa fie jucat cu fair-play din partea tuturor concurentilor . La incalzirea premergatoare meciului sunt unii jucatori(mai ales cei cu materiale!)care nu vor sa foloseasca materialul decat in meci! Il pitesc in fel si chip sa nu vada celalalt cum vine mingea. Mie mi se pare o lipsa de respect si drept dovada azi a castigat cine are respect pt acest sport.Sper cat de curand sa aj si eu la Ploiești(ca mai am de luat niste revanse de la Iuliana) dar pana at ma duc sa bat bine niste bulgar,polonezi,sarbi, rusi sau ce or mai fi pe acolo! Suntem vreo 30 de romăni participanti si sper sa facem o figura frumoasa la toate categoriile la care participam. La dublu cu Nea Nicu Pietris (uni spun ca-i cea mai tare pereche anti-tenis)sper sa-i facem sa ne dea interzis in Bulgaria!