Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu B"Cupa județului Harghita", Odorheiu Secuiesc - 22.12.2018
Postimage-ul sau cum ii zice programelului cu pozele nu ma lasa sa expun imaginile cu masa painii cu untura (erau vreo patru cutite aliniate pe masa si-mi zice ceva cu promovarea agresiunii, etc.)
Multumiri domnului Heja, sponsorul si "bucatarul" pranzului, precum si ajutorului sau, Todor Csaba.
Pusesem cam de o saptamana url-ul de mai sus si in postul 2.
18 turnee din 346 organizate la nivel national (probabil din 347, unul din 21 decembrie vad ca nu apare pe lista mare).
5,18%. Nu-i rau.
Daca am socotit bine, ne devanseaza numai judete cu orase/sali concurente sau minim 3 centre traditionale:
Prahova - 24 de turnee
Botoșani - 21 de turnee
Sibiu - 19 turnee
Suceava - 19 turnee
Insa unde cred ca suntem lideri solitari este numarul de localitati organizatoare in anul 2018, si anume 10 (3 orase si 7 comune). Merita de felicitat inca o data Heja Zoli bacsi, motorul zonei de nord a judetului, respectiv toti organizatorii locali, precum si colegii care ne-au investit cu increderea lor.
PS: 18 turnee cu un total de 1250 de participanti, cu o medie de 69,44 de jucatori / turneu.