AmaTur: Turneu A "Cupa Kamarad" Editia de primavara, Piatra Neamț - 30.04-01.05.2022

Cine a uitat o husă dubla cu 2 palete înăuntru sa mă contacteze 0740697281

Ultima editare:
Bună seara!
Vreau să încep in a mulțumi tuturor participanților și câștigătorilor.
Vreau să mulțumesc tuturor Kamarazilor de la Piatra Neamț pentru implicarea in acest turneu.
Vreau să mulțumesc lui nea Puiu și lui Sebi pt logistica.
Si acum vreau săi mulțumesc lui Emi pt tot ajutorul dat, Emi ești The Best!!!
Sper din tot sufletul că v-ați simțit bine poate au mai fost și greșeli îmi cer scuze, dar în mare parte toată lumea a fost mulțumită.
Vreau săi mulțumesc si lui Gelu Vladoiu si Roman Iulian pt ajutorul dat cu tanti Jeni :)

Hristos a înviat
Mă alătur și eu colegilor de la masa de joc (chiar dacă eu am stat la mantinela,am jucat și eu) și vreau să mulțumesc organizatorilor pentru tot.
Vă doresc multă sănătate și bucurie în toate .
Mă bucur că m-am revăzut cu prieteni după o grămadă de timp și ma bucur că sunt bine.
Te salut nașule Corneanu ,Tibi Nasaud, multe salutări tuturor.

Uau, este a-2-oara când vin la Piatra și de asigura protocol!
Mulțumim ptr frigider!

Felicitari premiantilor Rausche Valentin, Burcea Danil, Augustin Mita si Subtirelu Marius, organizatorilor Cristi si Emi.A fost un turneu agreabil, cu jucatori valorosi si ambitiosi.Am rugamintea s-a operati modificarea in clasament in sensul ca Vieru Costica a iesit pe locul 9-16 si nu Ghergel Petru care a pierdut cu mine la scorul de 3-0. Dintr-o eruare a fost trecut castigator Ghergel Petru insa eu am castigat meciul si am jucat urmatorul cu Bacosca Catalin pe care l-am pierdut cu 3-1. Multumesc mult si succes in continuare.

Aprecieri sincere din partea grupului de copii de la Salcea - Suceava , ACS Cutezatorii, jucatorilor din Suceava pentru organizare. Cazarea a fost super, oameni faini la Piatra Neamt. Sincer, fara disciplina, organizare, implicare si dedicare .... yok tenis de masa. Nu e FRTM dar e pasiune eee ... pasiune ce ne leaga pe multi de acest sport frumos, chiar olimpic ;) . Sanatate, ganduri bune si speram sa ne revedem si la alte editii mai buni unii cu altii si mai buni la masa de joc ;) . Felicitari pentru toti participantii la acest eveniment ;). Sanatate si spor in toate lucrurile bune ;).

Bună dimineața , Dl Emi finala Hobyy rezultat 3-2 Cozma Ioan - Stavarache Florentin. mulțumesc

Grupa inferioara nr5 elite a fost câștigată de Dincă Dorinel care a câștigat cu 3-1 partida cu Ciubortariu Andrei. Mulțumesc!

Back
Sus