AmaTur: Turneu A "Cupa Kamarad", Piatra Neamț - 19.02.2022

Pune tot paragraful sa inteleaga lumea ,nu numai franturi de Regulament.

Nu vreau sa deschid o polemica, probabil ca intelegem diferit modalitatea de inscriere a participantilor si ce inseamna categoria imediat superioara. Mea culpa! O sa studiez mai bine regulamentul.

Inscrieri ELITE (19.02.2022) - 11:46:18 PM - v5.3 / cls_2022-ian

1. Petrus Florin, Zalau, 3 - 44.59 - E
2. Ciortescu Cristi, Iasi, 5 - 37.31 - E
3. Rojnita Sebastian, Bacau, 115 - 33.26 - E
4. Beltechi Dumitru, Victoria, 1616 - 16.23 - A

După câte știu eu, cu media 16,23 se poate participa la Avansați sau Open. Probabil știu eu prea puțin sau în Stare de Alertă lucrurile se văd altfel.

Hasna Cosmin elite,Petrescu Claudiu elite sau open în funcție de medie după actualizare și Herdes Gabriel hobby Putna. Mulțumesc.

Pe data de 31.07.2021 s-a ținut turneul ”Cupa Kamarad” ediția a II-a - Piatra Neamț - Sala Polivalentă. În pagina de prezentare a turneului figurau aceleași imagini cu Sala Polivalentă ca și cele din prima pagină a acestui turneu. Am fost atras de prezentarea respectivă, m-am prezentat la turneu și surpriză: turneul nu se ținea la Sala Polivalentă, ci la o sală asemănătoare ca proiect cu cea de la Topoloveni (ca să nu zic Băicoi !), dar fără perdele și cu praful de 2 degete. Când am întrebat de ce nu jucăm în sala Polivalentă, care era complet liberă, ni s-a spus că era prea mare chiria. Dar pentru noi cei care veneam de la 350km, plus cazare, etc., nu erau cheltuieli mari? Deci la Piatra Neamț s-a practicat ”Pe afară vopsit gardul, înăuntrul Leopardul”. Așa se va întâmpla și la această ediție?

Salutare ! Aș avea rugămintea de a corect numele meu , Defapt e Huțan Cosmin - Salcea ,nu Huțanu Cosmin - Salcea

Back
Sus