AmaTur: Turneu A "Cupa Kamarad", Piatra Neamț - 19.02.2022

Ai dreptate Nea Mihai, Stii prea putin, si multi alti ar trebui sa mai studieze Regulamentul Amatur si ar fii mult mai putine probleme.

Așa este, știu prea puțin despre manevrele de interpretare forțată a Regulamentului. Articolele prezentate de dvs. se referă la PRIORITATEA DE ÎNSCRIERE și nu la saltul de la Avansați la Elite. Am făcut propunerea acum câțiva ani, că ar fi bine ca Regulamentul să stipuleze NUMĂRUL MINIM DE PARTICIPANȚI la o categorie, astfel încât să se evite ”ingineriile”, adică o listă cu jucători din alte categorii.

Așa este, știu prea puțin despre manevrele de interpretare forțată a Regulamentului. Articolele prezentate de dvs. se referă la PRIORITATEA DE ÎNSCRIERE și nu la saltul de la Avansați la Elite. Am făcut propunerea acum câțiva ani, că ar fi bine ca Regulamentul să stipuleze NUMĂRUL MINIM DE PARTICIPANȚI la o categorie, astfel încât să se evite ”ingineriile”, adică o listă cu jucători din alte categorii.

Nu cred ca exista în cazul de fata o interpretare greșită a Regulamentului. Articolele prezentate de mine din Regulament arata caexista și excepții de la regula priorității la înscriere, și ăsta special gândită sa putem, noi organizatorii sa nu prejudiciem anumite categorii și devalorizarea unor participanti. Dacă ai puterea sa înțelegi, îți explic, e la "mintea cocosului".

Ca organizatori este limpede ca ma pot înscrie primul pe un loceligibil la categoria în care ma plasează media, dar as ocupa un loc care ar putea fi al unui participant care și-l dorește. Atunci fac un compromis și ma duc la categoria unde exista lipsa participanti lăsând locul meu liber. Dar asta nu contează ca eu m-am retras de cel puțin 30 de ori ca să fac un loc unui participant, sau am jucat la Elite unde nu se ocupau locurile.

Te rog sa specifici clar unde am fentat regulamentul, și ce ți-se pare neclar sau imoral din ceea ce am făcut eu ca m-am înscris la o categorie unde nu s-au ocupat locurile, sau mai bine te abti sa nu creadă careva ca pandemia ți-a afectat gândirea.

Balauca Cornel la ultima participare a avut 22.08, verificat de Florin Apian. Îl voi trece la categoria open cu media 22.08.mai târziu.

Vaculisteanu Ionut , avansati, Botosani
M.am inscris acum ceva timp si nu ma regasesc pe lista de la avansati..cred ca din greseala am fost omis.

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Inscrieri ELITE (19.02.2022) - 8:59:55 PM - v5.3 / cls_2022-feb

1. Petrus Florin, Zalau, 3 - 45.39 - E
2. Coroiu Andrei, Roman, 484 - 43.29 - E
3. Ciortescu Cristi, Iasi, 6 - 37.22 - E
4. Polocoser Cristian, Suceava, 185 - 37.06 - EW
5. Zamfiroaia Sorin, Dolhestii Mari, 90 - 37.04 - EW
6. Parnica Leonid, Moinesti, 550 - 36.95 - EW
7. Cozma Catalin, Falticeni, 148 - 36.64 - ELW
8. Spoiala Cristinel, Focsani, 206 - 34.76 - E
9. Singeorzan Cornel, Bistrita, 653 - 33.88 - E
10. Petrescu Claudiu, Putna, 138 - 33.72 - E