AmaTur: Turneu A "Cupa Kamarad", Piatra Neamț - 24.08.2019

Se retrage Nistor Florin - Comănești

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

Din păcate nu mai reușesc sa ajung...
Se retrage Dragan Petru Ioan, din Iași, Open.
Mult succes tuturor și ne vedem la Botoșani...

Valori. Multe valori. Dragi organizatori, parca suntem la A+ ! Stima !:surprise:

18 mese , spațiu , locație super , timp , ,, doar ,, vreo 90 de participanți ...... hmmmmmmmmmmm... nu știu de ce dar simt un miros plăcut ........ nu m-ar mira și un ,,, meniu ,,, mai mult decat savuros , ceva gen concurs la proba de dublu. Oare să mă inșele mirosul ? Ce diiagnostic i-mi vor pune ,,, doctorii de specialitate ,,, ? Cat de mult i-mi doresc să fiu sănătos !!!

Locul 2 la A+ Bacău, Mihaita ! Rusiniiica... De mp 19.99 nu mai zic. E timpul sa te maturizezi, fiule !:p

Locul 2 la A+ Bacău, Mihaita ! Rusiniiica... De mp 19.99 nu mai zic. E timpul sa te maturizezi, fiule !:p

Nea Gigi pai ai aruncat manusa cateva postari mai sus:

Valori. Multe valori. Dragi organizatori, parca suntem la A+ ! Stima !:surprise:

Apoi daca-s asa multe valori e pacat sa refuz provocarea si chiar sunt pe lista 6-7 jucatori cu care am jucat si am avut mari probleme sau despre care stiu sigur ca sunt foarte puternici. Sunt sigur ca imi vor face viata grea.

18 mese , spațiu , locație super , timp , ,, doar ,, vreo 90 de participanți ...... hmmmmmmmmmmm... nu știu de ce dar simt un miros plăcut ........ nu m-ar mira și un ,,, meniu ,,, mai mult decat savuros , ceva gen concurs la proba de dublu. Oare să mă inșele mirosul ? Ce diiagnostic i-mi vor pune ,,, doctorii de specialitate ,,, ? Cat de mult i-mi doresc să fiu sănătos !!!

Eu sper sa fie un turneu frumos , acum am intrat in casa, cine organizează stie despre ce vb mai ales ca a fost un turneu din pripă, dar cu inima buna se rezolvă toate, mulțumim Corcoz Costi, Rogin Florin, Purcileanu Liviu si comandantul Rojnita pt ajutorul dat la descărcarea si asezatul meselor!!! Drum bun care veniti de departe sa ne vedem sănătoși dimineață!!!

Data nu a fost ok, între Bistrița, Regionale și Bacău. 4 sâmbete la rand nu primim bilet de voie de la neveste

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Va fi un turneu frumos, cu siguranta, polivalenta din Piatra Neamț va dudui, dupa cum spuneam - de nume grele ! Succes tuturor !:triumphant:

Data nu a fost ok, între Bistrița, Regionale și Bacău. 4 sâmbete la rand nu primim bilet de voie de la neveste

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Nu-i vb d-nu Gabi de dat? sant care nu merg nici la A + regional nici la Bistrița și tot vin la turnee rar :) referitor dacă ai o soție înțelegătoare si te vede ca ai microbul asta frumos o zi din șapte te lasă să-ți faci mendrele cu colegi din țară :)

Back
Sus