A a3dess rookie junior Înscris 18 Feb 2025 Mesaje 78 Scor reacție 11 Vârstă 46 Locație Slobozia Astăzi la 16:51 #241 klau2k a spus: Am nevoie de mai multe detalii Click pentru a extinde... ati postat rezultate pe pagina unui turneu care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare... time travel? ))
klau2k a spus: Am nevoie de mai multe detalii Click pentru a extinde... ati postat rezultate pe pagina unui turneu care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare... time travel? ))
klau2k active member organizator tehnic Înscris 2 Mai 2019 Mesaje 1.162 Scor reacție 409 Locație București AmaTur Astăzi la 16:53 #242 a3dess a spus: ati postat rezultate pe pagina unui turneu care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare... time travel? )) Click pentru a extinde... stiam rezultatele dinainte. lucrurile nu sunt intamplatoare
a3dess a spus: ati postat rezultate pe pagina unui turneu care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare... time travel? )) Click pentru a extinde... stiam rezultatele dinainte. lucrurile nu sunt intamplatoare
A a3dess rookie junior Înscris 18 Feb 2025 Mesaje 78 Scor reacție 11 Vârstă 46 Locație Slobozia Astăzi la 16:54 #243 klau2k a spus: stiam rezultatele dinainte. lucrurile nu sunt intamplatoare Click pentru a extinde... )) pune si la Open, sa stiu daca mai vin! ))
klau2k a spus: stiam rezultatele dinainte. lucrurile nu sunt intamplatoare Click pentru a extinde... )) pune si la Open, sa stiu daca mai vin! ))
klau2k active member organizator tehnic Înscris 2 Mai 2019 Mesaje 1.162 Scor reacție 409 Locație București AmaTur Astăzi la 16:55 #244 a3dess a spus: )) pune si la Open, sa stiu daca mai vin! )) Click pentru a extinde... pot pune si le elite, fara probleme. dar o sa fie discutii, ca mai sunt unii care cred in noroc
a3dess a spus: )) pune si la Open, sa stiu daca mai vin! )) Click pentru a extinde... pot pune si le elite, fara probleme. dar o sa fie discutii, ca mai sunt unii care cred in noroc