AmaTur: Turneu A Cupa "Latcu Voda" - Siret, ed. I - 25.09.2021

Faceți cum considerați ca este mai bine pentru sistemul de joc. Joc oriunde cu placere. Mulțumesc!
P. S. Ma gîndeam ca trebuie totuși sa fie cineva care să-i întrerupă seria de turnee câștigate lui Cristi Istrate :)

Ultima editare:
Dl. Ianoș m a sunat chiar acum de la locul de desfășurare al ostilităților de sâmbătă
Nr așteaptă 14 (?n loc de 12)mese Ittf, se montau ultimile becuri de putere sporita și se trece imediat la montarea draperiilor achizitionate ieri... Aparatul de cafea și apa urmează sa sosească, se stabilea acum amplasamentul meselor unde se va servi o gustare
Se pare ca totul va fi ok
Va așteptăm!!

Cu părere de rău ,se retrage Moroșan ionel , de la avansați ,succes tuturor, umărul și spatele au contribuit la retragerea mea .

Trimis de pe al meu SM-J610FN folosind Tapatalk

Cu regret, trebuie sa ma retrag deoarece sunt de serviciu. Succes organizatorilor și participanților!

Dupa cum se prezinta situatia nscrierilor in momentul de fata,cei de dimineata (cel putin Av si Op) vor juca doua grupe/3 mese
:single_eye:

Ultima editare:
Se retrag urmatorii concurenti:

Dumitriu David
Mitrea Ana Maria
Munteanu Mihai
Zaharia David
Palaghianu Matei
Palaghianu David

Se retrag doar din cauza ca parintii lor ii asteapta acasa pana la ora 16.00 .... ;) Multumesc pentru intelegere si ramane pentru alte editii ;)

De la Targu Neamț
Se transfera Bobu Ștefan Minodor
De la Open la Avansați

Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk

Back
Sus