AmaTur: Turneu B "Cupa Liberă", I.H.R. Târgoviște - 20.08.2017

Vreau sa fac un pariu cu tine ,daca pierzi promiti ca o sa te apuci si tu de tenis de masă daca cistigi ma las eu de tenis;)Pai ce joci tu ..............

Vreau sa fac un pariu cu tine ,daca pierzi promiti ca o sa te apuci si tu de tenis de masă daca cistigi ma las eu de tenis;)Pai ce joci tu ..............

Ba esti nebun! Nu te-ai saturat? Uite il rugam pe nea George sa ne bage in aceeasi grupa la Ploiești si daca pierzi nu treb sa te lasi de tenis ca ne trebuie unul ca tine in Amatur nu putem sa te pierdem esti o pasare rara esti ca luna intre stele dar promiti ca vei participa in fiecare weekend la cate un turneu A+,A sau B care se organizeaza in limita a 150km de București pana la sfarsitul anului.
Ai vrut sa mananci duminica icre de morun dar le-ai nimerit pe alea de Scafandru!!!
Eu daca pierd scriu pe tot forumul ca Petrov e cel mai mare jucator de tenis cu care am jucat vreodata! Te bagi?

Cand am aj aseara acasa si ma uitam la finala Halep-Muguruza parca revedeam meciul nostru de mai devreme cu o singura obiectie:parca Halep a dat mai bine ca tine!

Back
Sus