Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Face bine,(dl Dinicescu)multumesc de intrebare,ieri a fost ziua dumnealui,ocazie cu care l-am felicitat. Daca nu stiati,(nici Tomita nu a stiut),am pus acele semne de intrebare in pagina unde ar trebui sa fie postata lista cu cei inscrisi la turneu. Doream sa stiu cu 4 zile inante de concurs,daca ma inscriu, sunt pe lista de asteptare ,sunt in concurs sau sa-mi vad de treaba!Apropo, ce mai face dl. Dinicescu. Vazand mesajul mi-am adus aminte brusc de 'mnealui)
Si ce vrei sa faci cu ea?
Vrei sa stii pe ce pozitie esti? pe nici una..ca nu te-ai inscris.
E ca la Loto..vrei sa cistigi? trebuie sa joci.
Apropo..aici premiile sunt carti cu poezii de Eminescu..nu sunt bani ca la Loto.
Asta este altceva! Tocmai ca pentru cele 4???? nu va identificam. Era prea sec, iar cei care va cunoastem stim despre mai mult respect, practic ne'am dat seama usor ca este timbrul cu La Multi Ani!.... Doream sa stiu cu 4 zile inante de concurs,daca ma inscriu, sunt pe lista de asteptare ,sunt in concurs sau sa-mi vad de treaba!
...
Si ce vrei sa faci cu ea?
Vrei sa stii pe ce pozitie esti? pe nici una..ca nu te-ai inscris.
E ca la Loto..vrei sa cistigi? trebuie sa joci.
Apropo..aici premiile sunt carti cu poezii de Eminescu..nu sunt bani ca la Loto.