Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu BCupa Mihai Eminescu- Pitesti-duminica 15 ianuarie
Nu se poate face separat Open de Elite? Să jucăm și noi ăștia mai pricajiti mai mult? Tot nu se dau cupe, deci nu ar fi cheltuieli suplimentare de nesuportat.
Majoritatea turneelor au categoriile separate... mie personal imi place cand mai e cate un turneu cu formatul asta, se mai expun si cei din categoria inferioara unor jucatori mai buni, mai inveti cate ceva, mai capeti experienta; mi se pare un lucru bun.
Majoritatea turneelor au categoriile separate... mie personal imi place cand mai e cate un turneu cu formatul asta, se mai expun si cei din categoria inferioara unor jucatori mai buni, mai inveti cate ceva, mai capeti experienta; mi se pare un lucru bun.
Ai pierdut, dar ai capatat experienta si poate ai invatat cateva lucruri. Depinde ce vrei, mie imi place formatul cu 2 categorii cumulate, ocazional. Bineinteles, pt majoritatea turneelor e normal si e bine sa fie separate categoriile.