polish open 6-10
german open 13-17
russian open 20-24
toate in noiembrie..
Comentatorul este de ceva vreme in domeniul asta ; a comentat qatar open in 2011 ,printre primele comentarii internationale ale lui ,din cate stiu eu; in rest,in bundesliga comenteaza mai des; mi se pare ca face parte din cei mai buni 2 comentatori,impreuna cu comentatorul cu accent englezesc si cu voce de fumator,nu cel cu "waw ,you beauty ,what a shot",cel fara termeni tehnici ;de fapt cei 2 pe care ii laud eu sunt singurii care folosesc termenii potriviti din domeniu.. mai incurca neamtu numele ,dar stie ce vorbeste ; singura lui greseala din ultima zi mi s-a parut cand a spus ca samsonov nu a pierdut niciodata impotriva lui boll intr-o cupa mondiala,asta intamplandu-se de fapt anul trecut..
Interesanta si statistica potrivit careia samsonov a castigat toate finalele la care a participat in cupe mondiale ,cea de ieri fiind prima pierduta de el...In rest,scorul nu arata emotiile pe care le-a avut xu xin in finala,dar merita victoria,chiar daca nu a fost in forma in care a fost samsonov ..