AmaTur: Turneu A "Cupa Mos Crăciun", Fălticeni - 14.12.2019

Cu ocazia Sfantului Nicolae si a Lunii Cadourilor,EMI-TT & GEWO-TT are deosebita placere sa daruiasca 5 tricouri tuturor Organizatorilor parteneri care desfasoara turnee in aceasta luna.

Rog organizatorii sa ma contacteze in particular pt perfectarea marimilor.
Acelasi EMI

Cu ocazia Sfantului Nicolae si a Lunii Cadourilor,EMI-TT & GEWO-TT are deosebita placere sa daruiasca 5 tricouri tuturor Organizatorilor parteneri care desfasoara turnee in aceasta luna.

Acelasi EMI

Daca asta e tricoul ce urmeaza sa-l primesc (asa cum rezulta din attachmentul primit de la tine) renunt la el,a zis nevasta mea ca mi l da de cap si nu vreau sa risc o noua accidentare,nu mi am revenit dupa aia veche

Daca asta e tricoul ce urmeaza sa-l primesc (asa cum rezulta din attachmentul primit de la tine) renunt la el,a zis nevasta mea ca mi l da de cap si nu vreau sa risc o noua accidentare,nu mi am revenit dupa aia veche

Fara casca e!

Conu Cătălin dacă nu vrei tricoul de la EMI ,echipa din Bacău accepta orice cadou 🏓💋(așa sunt patroni care a depășit 1 milion de euro )pretențioși Mărimea L

Acelasi EMI

Emi, schimbă culoarea te rog! Nu e fair-play să âmbraci tricou alb la masa de joc! Cu respect, Jo HnnY Plăiașu... �� �� ��

Au sosit si diplomele,avem trei tipuri care vor fi decernate dupa cum urmeaza:

1.Locurilor 1-8 pentru fiecare categorie

2.Ajutoarelor de nadejde ale organizatorilor

3.Maestrilor ,ale caror expertiza si skilluri sunt notorii in comunitatea Amatur (organizatorii decid care s astia)

Calancea Dragos-Av
Bejinariu Ctin-I
Tatulescu Tiberiu -I
Crasmaru Ctin-I
toti din Siret

Ca de mai fiecare data la concursurile organizate aici,fiecare juctor platitor de taxa integrala va primi o minge Gewo 3 stele similara cu cea de joc iar o buna parte din acestia vor primi cadou si un tricou polo,bumbac 100%
Se vor atribui prin tragere la sorti aproximativ 20- 25 tricouri pt Avansati si Incepatori,20 pt Open si 7-10 pt Elite
Fiecarui jucator platitor de taxa integrala ii va fi atribuit un nr de ordine aleatoriu (pe oo lista aflata la organizator),vor fi aproximativ 50 de platitori la I si A ..samd
Probabil joi seara vom incepe...E suficent ca oricine dintre dvs sa posteze primul toate cele 20,25,sau cate nr o fi corespunzatoare unei categorii pe care o specifica.Imediat va aparea pe site lista cu toti participantii de la categoria respectiva,implicit castigatorii..la fel ca in vara

Back
Sus