B Bogdy senior 30 Noi 2022 #22 Se inscrie din Arad (dar locuieste in CJ-N) La Hobby Moraru Adi P.S. Scuze pentru postarile multiple.
Se inscrie din Arad (dar locuieste in CJ-N) La Hobby Moraru Adi P.S. Scuze pentru postarile multiple.
Stefy senior 30 Noi 2022 #27 Kiss Attila-Crasna-avansati Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről
F flacj junior 1 Dec 2022 #33 Se înscriu din Cluj Feraru Marius la avansați și Nistor Flaviu la hobby.
petrecreta71 senior 1 Dec 2022 #35 Se înscrie la Avansati Piper Petru din Luna Cluj Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
petrecreta71 senior 1 Dec 2022 #38 Se înscrie la Avansati Creta Petru din Luna Cluj Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
Bunea Aurel senior 1 Dec 2022 #39 Se inscriu Gog Vasile, Salciua-avansati, Rosa Vasile, Salciua-hobby, Bunea Aurel, Salciua-hobby
petrecreta71 senior 1 Dec 2022 #40 Se înscrie la Avansati Demeter Atilla din Câmpia Turzii Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
Se înscrie la Avansati Demeter Atilla din Câmpia Turzii Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk