Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Lungu Silviu nu este din Vulcana băiLungu Silviu la începători mulțumesc
Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk
Lungu Silviu nu este din Vulcana băi
4.4. înscrierea jucătorilor
4.4.1. înscrierea în circuit
-înscrierea participanților noi în circuit se poate face direct prin înscrierea la oricare din turneele AmaTur organizate în cursul anului. Participantul trebuie să transmită datele necesare înregistrării: nume, prenume, localitatea de domiciliu, județul și categoria la care dorește să fie înscris (conform anunțului postat de organizator);
Pai nu mi-a spus băiatul de unde e.. Mna v-as spune acum..Nici in postarea cu inscrierea, dar nici acum, ca sa fie treaba treabă, nu imi precizati localitatea domnului Lungu Silviu.
Ce ziceti, sa iau sau nu in considerare inscrierea?
Ok, aștept un semn si ?i modific localitatea.Pai nu mi-a spus băiatul de unde e.. Mna v-as spune acum..
Trebuie sa îl întreb și o sa va spun și localitatea de unde este băiatu
Incercam, NoRo....Nuștiu dacă am vreo șansă, dar aș vrea să particip si eu. Stimă!
Dat fiind faptul că la Open e listă mare de așteptare, iar eu nu am medie de open, mă transfer la Avansați, unde mai sunt multe locuri până la completarea listei. Mulțumesc!
Nea Mihai, mulțumim pentru spiritul de fair-play de care dai dovadă față de ceilalti participanți!
Rugămintea noastră, a organizatorilor, este ca cei care stiu că au posibilitatea d.p.d.v. logistic sa își modifice planurile si să poata juca la categoria din care fac parte, sa o facă, si aici mă refer in special la jucătorii de la Avansați înscriși pe lista de la Open. Noi am aprecia acest gest din partea dvs, dar cred ca cel mai mult ar aprecia cei care se află in așteptare la respectiva categorie.
Mulțumim anticipat!
Rugămintea noastră, a organizatorilor, este ca cei care stiu că au posibilitatea d.p.d.v. logistic sa își modifice planurile si să poata juca la categoria din care fac parte, sa o facă, si aici mă refer in special la jucătorii de la Avansați înscriși pe lista de la Open. Noi am aprecia acest gest din partea dvs, dar cred ca cel mai mult ar aprecia cei care se află in așteptare la respectiva categorie.
Mulțumim anticipat!