Multumesc tuturor in mod egal . A fost greu pt. toti , dar ne- am descurcat binisor ,restul e vorbarie ....una tare; printre lucruri uitate , ce gasim ?.....o masina ! ...un Opel uitat in parcare ( cu cheia in el )����������
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc tuturor in mod egal . A fost greu pt. toti , dar ne- am descurcat binisor ,restul e vorbarie ....una tare; printre lucruri uitate , ce gasim ?.....o masina ! ...un Opel uitat in parcare ( cu cheia in el )����������
Bravo Alex Chirica, din ce in ce mai sus
Felicitari dl Sandor!
Multumesc Claudiu. Cred ca am avut un culoar mai favorabil de aceea m-am lipit si eu de un turn al Chindiei.
Organizarea și conditiile de joc,au depasit asteptarile tinand cont de plangerile de la turneele din ultima vreme.Gazde deosebit de primitoare si prietenoase.Conditii in care m-am lipit de un turnulet al Chindiei,Multumesc pt aprecieri,multumesc pentru tot ! In mod special ,Felicitari Sandor !
Felicitari Sterczer Șandor! Un mare BRAVO!
Sterczer Șandor prin tot ceea ce face e un mare campion: muncitor, onest, prietenos, perfecționist.
Ești un om de mare calitate, Șandor!
Bravo ție!
Felicitări Marius! Ești pe val.
Din câte văd, a fost un turneu extraordinar; îmi pare tare rău că nu am putut participa.
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
1. Sterczer Sandor - Sanzieni
Felicitari Șoni!!!
Bravo bai baiatule!!!
Cholee jamba!!!
Bravo campionului Sterczer!
Felicitari Sterczer Sandor,pentru locul 1,la categoria Avansati,Bravoooo.![]()