silvinio
organizator principal
Modul in care se va desfășura turneul ( pentru Open / Elite ) rămâne neschimbat - GRUPE INFERIOARE , GRUPE SUPERIOARE , ELIMINATORII ?
Da, raman neschimbate.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Modul in care se va desfășura turneul ( pentru Open / Elite ) rămâne neschimbat - GRUPE INFERIOARE , GRUPE SUPERIOARE , ELIMINATORII ?
Da, raman neschimbate.
Stepanov Petre- Open
Ma bag si eu un pic ca musca in lapte, sper sa nu deranjez. Am observat ca la Navodari una dintre conditii este mai mult decat satisfacuta, sala e aproape imensa, buna si de A+, chiar nu se gasesc oameni in zona respectiva pentru a aduce niste mese in plus pentru un turneu A decat la Luncavita? Braila, Galati, Vrancea (a fost unul in 2019) si Constanta nu au mai tinut un turneu A/A+ din deceniul trecut, vad ca Mangalia sparge un pic monotonia zonei.
O zi frumoasa.
4.1.3. Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară,
Stepanov Petre Tulcea 1147 8.46 H
Din ce inteleg eu din regulament, dumneavoastra nu sunteti eligibil pentru categoria Open /Elite.
Daca interpretarea mea este gresita si regulamentul permite, eu va inscriu cu placere.