AmaTur: Turneu B CUPA ODIN Târgoviște 02-03 iulie 2022

Uitandu-ma la meciurile de la Open (asa s-a nimerit), am observat ceva.
Anumite persoane (nu dau nume, nu asta e scopul), servesc total incorect (ca sa spun asa) - fie din mana, fie aruncand mingea spre paleta, fie ascunzand mingea in timpul servei - creandu-si un avantaj mare (de ex, daca incercati, observati diferenta dintre aceeasi serva servita corect si una servita din mana - la nivel de amatori, cum suntem noi, desigur....).
Nu stiu daca se poate face ceva in acest sens...poate un observator la meci, poate filmarea meciului (cu referire la filmare in timpul meciului), dar nu mi se pare in ordine.
Nu sta nimeni sa masoare ca se arunca mingea 20 cm in aer, perfect vertical ...dar totusi, cat de cat corect, pt. ca toate lumea sa plece cu sanse egale, date de respectarea regulilor.
Nise ganduri...:)

Poţi pleca cu şanse egale servind şi tu la rândul tău tot din mână,îţi spun că niciodată un jucător care serveşte mai puţin regulamentar n-o să-ţi reproşeze treaba asta!:distracted: Ce mi-au spus cei de la FRTM şi TVR a fost că să-i las în pace că se- nţeleg ei şi că ruleta întradevăr, încurcă!:tennis::tennis:

Poţi pleca cu şanse egale servind şi tu la rândul tău tot din mână,îţi spun că niciodată un jucător care serveşte mai puţin regulamentar n-o să-ţi reproşeze treaba asta!:distracted: Ce mi-au spus cei de la FRTM şi TVR a fost că să-i las în pace că se- nţeleg ei şi că ruleta întradevăr, încurcă!:tennis::tennis:

În continuarea glumei, apropo, şi tu l-ai observat pe nea Paul? Că noi îl observăm zilnic! :lol::lol:

Mda, ar fi o idee....dar atunci apar alte pb: trebuie sa exersez mai multe tipuri de serve (din mana - pt. cei care servesc asa) si regulamentar (pt. ceilalti)....si poate le incurc sau o sa imi placa mai mult serva din mana si..... off, ce sport complicat tenisul asta!
Nu mai bine e la inot? Fiecare poate sari in bazin cum vrea, inclusiv pe burta (burta lui, desigur :))!!:roll:

Alte poze
47d78f7e59a74934ded68dea91be23c7.jpg

fedd7195616f8985a1fef23f41f24428.jpg

3486d3216e8c3c8e4fa5858e3b9e2df7.jpg

4a56dde271b7d2187e6e3763db5df2c1.jpg

8db5b750c28189cb4e670cb9cec8872e.jpg

516ac53ef53d7600a75c226ea3ddc09f.jpg

9bed167900038383b53992b85b4a6a4d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

...Îmi cam da cu virgula cum la hobby a primit bye locul 2 din grupa nr.3.

Am făcut o verificare in program, nu s-a făcut nimic manual, totul este din program (automat), șarpele este de vină. Oricum, este bine că ai trecut de primul Bye si te-ai ales cu un meci in plus:)

Nimic nu este secret!:), doar senzația ...

...
Îmi cam da cu virgula cum la hobby a primit bye locul 2 din grupa nr.3.
Am vb si cu Florin, sunt permutări corecte, mai ales că nu au fost gr superioare sau nr de grupe care să se aseze cu împerechere. Sunt situații in care programul te ajuta să eviti intalnirea celor din grupele/faza anterioară.

Am vb si cu Florin, sunt permutări corecte, mai ales că nu au fost gr superioare sau nr de grupe care să se aseze cu împerechere. Sunt situații in care programul te ajuta să eviti intalnirea celor din grupele/faza anterioară.

Am înțeles , e in regula , am intrebat ca nu știam cum s a întâmplat 😂.

Back
Sus