AmaTur: Turneu B Cupa Odin, Târgoviște - 04/05.09.2021

Multumesc din suflet pentru sfat, am reusit un loc 2 la OPEN azi si m am gandit la dvs!!! Stima si respect

Am văzut și m-am bucurat, ești un baiat de excepție , educat și muncitor, felicitări!După asta ?ți dai seama că sunt zile și zile, și-n tenis și nu numai!

Felicitari dl bratescu si nea adi imi sunteti foarte dragi!! Ma bucur mult pentru rezultat si la mai multe
targoviste cei mai tari !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am avut privilegiul de a participa la acest turneu din Targoviște, iar cuvintele sunt greu de găsit pentru a descrie ospitalitatea de care m-am bucurat împreună cu toți ceilalți competitori. Poate că un cuv?nt precum „de excepție” ar fi potrivit, dar acesta acoperă foarte puțin din trăirile avute. Pentru aceasta, mulțumesc foarte mult organizatorilor și mă înclin cu deosebit respect în fața domniilor voastre.

Pe prima pagina clasamentul de la avansați este momentan unul din viitor..cu domnul Varzaru în prim plan :)) Ceea ce nu pare neverosimil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pe prima pagina clasamentul de la avansați este momentan unul din viitor..cu domnul Varzaru �n prim plan :)) Ceea ce nu pare neverosimil

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cred că e de la Tapatalk, dă-i pe vizualizare web.

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Back
Sus