Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Un turneu plăcut, frumos cu oameni prietenoși. Felicit pe domnul Lazaroiu și domnul Mircea pentru organizarea turneului. Felicitări pentru Cosmin și celorlalți participanți.
In situatia in care se califica toti in eliminatorii, modific eu clasamentul pentru jucatorii fara victorie care au pierdut in primul tur ... vor aparea cu 0v gr.inf. ... in rest, fiecare este punctat dupa locul ocupat, indiferent de cate victorii a avut.
1. Constantin Valentin
------------------------- Constantin Valentin3-0 16. Ghita Ion
----------------------------------- Constantin Valentin3-0 9. Radu Alexandru
------------------------- Minca Liviu1-3 8. Minca Liviu
-------------------------------------------------- Marin Catalin2-3 5. Musat Simion
------------------------- Damian Sebastian0-3 12. Damian Sebastian
----------------------------------- Marin Catalin0-3 13. Radu George
------------------------- Marin Catalin0-3 4. Marin Catalin
----------------------------------------------------------------- Stan Constantin0-3 3. Stan Constantin
------------------------- Stan Constantin3-0 14. Nae Robert Alexandru
----------------------------------- Stan Constantin3-0 11. Ungureanu Stefan Radu
------------------------- Preda Leo2-3 6. Preda Leo
-------------------------------------------------- Stan Constantin3-1 7. Caranfilian Migo
------------------------- Caranfilian Migo3-0 10. Cuciureanu Daniel
----------------------------------- Botosneanu Ion0-3 15. Iancu Marius
------------------------- Botosneanu Ion0-3 2. Botosneanu Ion
Off, Irina, Irina ... Cate inimi ai frant cu insuccesul tau ! A ajuns cupa la ... Pitesti ! Pacat ca ai renuntat la masa ta preferata [ 1 ] . Acolo, secondata de profesorul Bratescu aveai toate sansele de reusita ! .
Of,domnule Gigi, așa e când nu îți asculți instinctul!Schimbi locul,schimbi norocul!Eu imi doream mai mult decât oricine să rămână cupa acasă...Imi pare rău pentru deziluzia creată,poate data viitoare va fi cu noroc! Felicitări lui Dorin și organizatorilor și mulțumesc tuturor pentru susținere!
Trimis de pe al meu moto g(7) power folosind Tapatalk