AmaTur: Turneu A "Cupa OLIMPIA", Ploiești - 27.07.2019

Buna seara, vreau sa felicit si eu doi oameni deosebiti pe care am avut onoarea sa ii cunosc si anume:

Istrate Cristian

Ilie Octav Marius

Bravo pentru rezultatele obtinute si pe viitor la cat mai multe de acelasi fel daca nu mai bune!!

Buna seara, vreau sa felicit si eu doi oameni deosebiti pe care am avut onoarea sa ii cunosc si anume:

Istrate Cristian

Ilie Octav Marius

Bravo pentru rezultatele obtinute si pe viitor la cat mai multe de acelasi fel daca nu mai bune!!

Multumesc Adi, sa fi iubit tati !

Conditii deosebite, rapiditate, profesionalism....super! Felicitari tuturor medaliatilor - cu o mentiune speciala pt. Cristi Istrate (un om plin de bun simt si un exponent de seama al Amatur).A fost o placere sa joc cu el...mai am atat de mult de invatat....:)

Ultima editare:
Si....bineinteles....felicitarile de rigoare organizatorilor!! Se vede mana celor priceputi!

Conditii deosebite, rapiditate, profesionalism....super! Felicitari tuturor medaliatilor - cu o mentiune speciala pt. Cristi Istrate (un om plin de bun simt si un exponent de seama al Amatur).A fost o placere sa joc cu el...mai am atat de mult de invatat....:)

Multumesc pentru cuvintele frumoase, stima !

Multumesc pentru cuvintele frumoase, stima !

Desi mi-ai administrat un 3-0, mi-a facut placere sa joc cu tine. Felicitari!

George Iancu, Bogdan Visan, Marian Bogda si ceilalti care s-au ocupat de acest turneu, 4 categ, Felicitari!

4 categorii devin obligatorii pentru toti organizatorii de la 1 ian 2020. Am zis asta pentru cei care se programeaza in calendar să fie in cunostintă de cauză.

4 categorii devin obligatorii pentru toti organizatorii de la 1 ian 2020. Am zis asta pentru cei care se programeaza in calendar să fie in cunostintă de cauză.

Scuze pt. necunoastere - ce inseamna acest lucru?
Ca nu vor mai fi categorii amestecate (open + elite sau avansati + incepatori? indiferent de nr. participanti? si inclusiv la turneele B?

Si inca ceva....cand si unde se pot face propuneri pt. regulamentul 2020 Amatur?

Scuze pt. necunoastere - ce inseamna acest lucru?
Ca nu vor mai fi categorii amestecate (open + elite sau avansati + incepatori? indiferent de nr. participanti? si inclusiv la turneele B?

Si inca ceva....cand si unde se pot face propuneri pt. regulamentul 2020 Amatur?

Nu vor mai fi turnee "amestecate" la A si A+.
Calendarul mai dureaza, dupa turneul final.

Propunerile:
O să apara un post la Organizare, inainte cu doua luni de TC, adica dupa 1 sept

George Iancu, Bogdan Visan, Marian Bogda si ceilalti care s-au ocupat de acest turneu, 4 categ, Felicitari!

Multumim Gelu ! Sunt convins ca si la Brașov va fi ...cel putin la fel de bine !
(Din pacate eu nu mai pot participa sa va felicit la fata locului !)

Desi mi-ai administrat un 3-0, mi-a facut placere sa joc cu tine. Felicitari!

Gelu esti un barbat adevarat si plin de fair-play, noi trebuie sa insuflam acest spirit si celor mai tineri la masa de joc, toata aprecierea mea, acum am castigat eu, maine vei castiga tu... asa e in sport si la tenis.

Istrate Cristian - globe/trotter Amatur, talent si perseverenta ! Un exemplu frumos pt toti! Un mare BRAVO !:sentimental:

La superlativ apreciez calitatea umana a organizatorilor turneului, care au poleit logistica '' Olimpica'' ploiesteana : George Iancu si Visan Bogdan , care, la solicitarea unui batranel neclarvazator - i-au permis mutarea jocului la o masa mai bine luminata ! Multumiri si stima !:single_eye:

Back
Sus