AmaTur: Turneu A "Cupa Orașului Băicoi", Băicoi - 07.10.2017

Se retrage Gheorghe Nicolae -open, Călărași

Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk

Reamintesc ca voi avea in posesie un minim echipament medical pe care sper sa nu-l folosesc si voi fi la dispozitia dvs. fara nicio amanare, ori de cate ori simtiti nevoia. Ieri s-au implinit 2 ani de cand prietenul nostru "Bute" ne-a parasit sa joace la o Alta Masa si am ramas cu totii datori sa fim mai atenti cu starea noastra de sanatate.

Se retrage Lazăr Alin-breaza începători

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Reamintesc ca voi avea in posesie un minim echipament medical pe care sper sa nu-l folosesc si voi fi la dispozitia dvs. fara nicio amanare, ori de cate ori simtiti nevoia. Ieri s-au implinit 2 ani de cand prietenul nostru "Bute" ne-a parasit sa joace la o Alta Masa si am ramas cu totii datori sa fim mai atenti cu starea noastra de sanatate.

Apreciem din toata inima ajutorul tau, Noro!

Urmatoarea actualizare maine seara.

Te asteptam cu brațele deschise !

Tudor Valeriu - Avansati - sau, daca nu sunt locuri, la Open

Ultima editare:
Cu regret se retrage Irimia Marian de la categoria "Amatori", din motive medicale.

Succes organizatorilor si participantilor !

Lucian, sunt sigur ca impreuna cu Bogdan Visan la butoane o sa faceti o echipa excelenta si va iesi un turneu extraordinar, ca de obicei...

Back
Sus