AmaTur: Turneu A "Cupa Orasului Baicoi" - Baicoi, 12.05.2018

Pentru data de 12.05.2018 se inscriu la avansati Movileanu Neculae si de la open Stefan Patrick-Brașov

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

- ... pentru baietii aia "Frumosi" care stau cuminti pe lista de asteptare la Open... - pune-ti macar niste scaune sa stea jos... :lol: :lol: :ugeek: 👍 ... nu ii mai tine-ti in picioare la usa... :lol: :think: ... ca si asa stau in "Stres"... :lol: :shock: :wtf:

- ... mai luati-le "Tensiunea" din cand in cand... :lol: :oops: :surprised: ... vedeti cu palpitatiile cum stau... :shock: 👍 ... "cine stie"... poate trebuie sa le mai dati macar un pahar... "cu apa???!!!" sau daca nu... poate o "Speranta" ca suplimenta-ti locurile la Open... 👍 👏

- ... - CINE STIE !!!??? - ...

- ... - GANDURI BUNE... - 👍 👏 👏

- Daca nu se suplimenteaza locurile la Open gasim noi o solutie... :lol: :lol: :lol:

- La turneul trecut am vazut ca erau niste mese in spatele salii... :lol: :shock: :shh:

- Mergem acolo cu mingia noastra preferata... :lol: :crazy:

- ... si cu "Speranta ca... in urma "Programului de Finantare European"... :lol: :surprised: :shh: :wtf: ... reabilitarea meselor s-a terminat... si probabil ca acum arata cam asa... :lol: :surprised:

- ... O sa trecem pe la voi doar sa va anuntam rezultatele si cine trebuie sa primeasca ceva... Cupe... Diplome... Strangeri de Maini... de Gat... etc... :lol: :lol: :lol:

- Ganduri Bune... si abia astept sa ne vedem cu totii la Turneu... 👍 👏

Codreanu Laurențiu din Buzău la avansați.
Multumesc mult!

Se înscrie și Ienasoae Dragoș din București la Amatori. Mulțumesc

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

Back
Sus