booghibooghi
senior
Din Campina la elite:
Margescu Bogdan
Margescu Bogdan
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Szekeres Levente-Brașov,Elite!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Anita Dorel...bv...open
Din Campina la elite:
Margescu Bogdan
Incepatori peste 30 !
Avansati peste 50 !
Intreb si eu!
De ce nu se fac toate categoriile!? Cum se vor promova cei care vin noi pe tablou? Elit ! Open ! Avansati ! Incepatori!
Mai exact 27 in lista principala, 9 in asteptare.
Mai exact 51 in lista principala, 10 in asteptare.
Multumesc dar tot nu m-ați convins ! La 18 mese dansati cu cele 4 categorii! Clar bucataria voastra voi o gestionati! Dar daca totusi la nivel national sunt 4 categorii la AmaTur banuiam ca doriti si la voi la fel! Zic si eu! Faceti doua categorii si gata ! Incepatori/ Avansati & Open / Elite si ați rezolvat si logistica rapid!
Si eu n-am ce face si va raspund.
Din simplul motiv numit LOGISTICA. Daca am fi avut la dispozitie sali incapatoare, ca sa nu fim limitati la un anumit numar de mese, numarul participantilor ar fi fost mult mai mare.
Cum se promoveaza la o categorie superioara? Prin munca, asa cum era cu catva timp in urma, cand erau doua categorii: Amatori si Open. Si noii veniti munceau din greu pentru a obtine o victorie (a se citi "isi luau bataie ca la urs" - a fost si cazul meu).
In concluzie spor la antrenamente si sa ne vedem sanatosi Sambata!![]()
Dublarea numărului de categorii ?nseamnă o multiplicare a efortului de gestionare a turneelor de n ori, în care n este mai mare decât 2. Cine face această muncă?,, isi luau bataie ca la urs?? pfff ! Eu ies sa ma decontez de problemele de zi cu zi! Scuze daca am deranjat ! Era o propunere care cred ca se poate pune in practica ! Succes!
greu? Nu exista asa ceva! Exista doar vointa! Exista postament ( 18 mese) era o parere personala!Dublarea numărului de categorii ?nseamnă o multiplicare a efortului de gestionare a turneelor de n ori, în care n este mai mare decât 2. Cine face această muncă?
Pentru deconectare există multe variante. ....... mai greu e cu aprecierea efortului de organizare. Eu am încercat o data doar să ajut pe cineva sa organizeze un "turneu " cu 16 participanți și am fost depășit de situație. ....
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
Se suplimenteaza numarul meselor cu 2, pana la 18. In concluzie numarul maxim de jucatori inscrisi devine:
Amatori: de la 72 la 78
Open: de la 30 la 36
Elite: de la 30 la 36
MP=18,25 l-am inscris la Open.
Buna seara! Va rog ca dl Szekeres Levente sa ramana inscris la Elite acolo unde a si fost inscris in postul 152!!!
Daca nu ma insel era in lista principala, inaintea domnilor Dinca DANIEL
SINITA EUGEN ----ELITE care s-au inscris dupa la postul nr 154 si care au intrat pe lista principala.
Multumesc
Vezi ca l-am inscris eu la #45 !Pascu Cristian Avansati, Ploiești.