AmaTur: Turneu A "Cupa Orasului Baicoi" - Baicoi, 12.05.2018

Frumos turneu, felicitări organizatorilor și câștigătorilor!
A fost o placuta experienta.
Voi reveni cu bucurie de cate ori voi putea.
Multumesc

Felicitari Gelu pentru calificarea in finala, bravo ADN-ule !
Felicitari Bogdan si Cornel pentru clasarea pe podium !

Din ce vad pe forum, se pare ca a fost un turneu super! Felicitari prahovenilor, in numar mare pe podiumul celor trei categorii, Darius, Genu, Robert, Avram. Bravo baieti! Felicitari George Durdun, si nu in ultimul rand, felicitari Gelu Vladoiu! Va asteptam la Cocorastii Mislii! Bravo Silviu, un meritoriu loc 7 la amatori. In curand urcam pe podium, nu?:)

Va multumim tuturor pentru aprecieri! Multumesc, in numele meu, al lui Luci Bozga si al lui George Iancu, tuturor pentru participarea la acest turneu!

Nu a fost un turneu usor, mai ales ca lumina din sala ne-a tradat, iar in a doua parte a concursului am "beneficiat" de inutilitatea aproape completa a 5 mese. Va multumim si pentru intelegerea de care ati dat dovada vis-a-vis de aceasta problema tehnica.

Felicitari castigatorilor, Darius, in sfarsit ai trecut de stresul finalei, Nae, ai fost ca Danemarca la Euro in '92 si ai castigat pe merit, George...inca nu cred ca ai adversar si, vorba unui clasic in viata, nu dau nume, Grigore, n-am idee ce mai cauti in AmaTur. :)
Si, daca tot am adus vorba de Durdun, as vrea sa-i multumesc pentru efortul facut, nu este la indemana oricui sa stai de la ora 8 la ora 23 in picioare, sa vinzi cate ceva, sa lipesti palete, sa oferi sfaturi pentru 100 de oameni si sa mai si joci la cel mai inalt nivel. Chapeau, monsieur, si ne bucuram ca esti alaturi de noi. Dar si mai mult ne bucuram ca ai o sotie intelegatoare. :)

Inca o data, va multumim tuturor si va asteptam la urmatorul turneu de la Baicoi, Regionalul din 1 Septembrie!

Salut . Imi cer scuze pentru mesajul acela la adresa ta Visane chiar am crezut ca mie mi-ai adresat intrebarea ce mai cauti in amatur si enervat foarte tare de asta am avut acea replica urata..

Back
Sus