Kis Istvan
senior
.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Domnule Dumitrescu, mi-ați luat vorbele din gură. Și eu am vrut să remarc clasarea foarte bună a lui Marian Bogdan în condiții de participare comună Open / Elite.buna seara catre buna dimineata tuturor.un turneu frumos fara timpi morti si cu o surpriza mai mult decat placutapen/elite marian bogdan.felicitari !o noapte odihnitoare si o duminica relaxanta !
Ca o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*
Un turneu frumos și foarte bine organizat. Faptul ca nu au fost grupe superioare a fost foarte bine, am ajuns cu vreo 2 ore mai devreme acasă. FELICITĂRI!
Ar fi interesanta si o statistica bazata pe vechime in Amatur si binenteles media de varsta pentru aceste locuri 1-8. Ca sa ne lamurim pe deplin!Ca o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*