Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A"Cupa Orașului Băicoi", Băicoi - 13.10.2018
buna seara catre buna dimineata tuturor.un turneu frumos fara timpi morti si cu o surpriza mai mult decat placutapen/elite marian bogdan.felicitari !o noapte odihnitoare si o duminica relaxanta !
Ca o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*
buna seara catre buna dimineata tuturor.un turneu frumos fara timpi morti si cu o surpriza mai mult decat placutapen/elite marian bogdan.felicitari !o noapte odihnitoare si o duminica relaxanta !
Domnule Dumitrescu, mi-ați luat vorbele din gură. Și eu am vrut să remarc clasarea foarte bună a lui Marian Bogdan în condiții de participare comună Open / Elite.
Felicitări Marian Bogdan!
Un turneu frumos și foarte bine organizat. Faptul ca nu au fost grupe superioare a fost foarte bine, am ajuns cu vreo 2 ore mai devreme acasă. FELICITĂRI!
Ca o curiozitate.. în clasamentul 1-8 șapte au materiale :2 anti(virale) 3 sandwisuri(cu ciuperci și castraveti) și 3 ierburi(f?n, lucerna și paie) asa ca la acest turneu minunat s-a mîncat *DE POST*
Un turneu foarte frumos cu organizare impecabila. A fost foarte bine fara grupe superioare. Bucurosi ca s- a facut amestecat open/ elite pt ca Bianca a avut ocazia sa joace cu adversari redutabili,ma refer in special la dl Petcu cu care a avut ocazia sa munceasca si sa puna in practica ce a invatat. Felicitari d lui Petcu pentru abilitatile sale extraordinare de aparator. Felicitari castigatorilor!
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Nu in ultimul rand , multumim dlui George Iancu care i - a fost alaturi Biancai!
Un turneu frumos și foarte bine organizat. Faptul ca nu au fost grupe superioare a fost foarte bine, am ajuns cu vreo 2 ore mai devreme acasă. FELICITĂRI!
Felicitari castigatorilor la cele 3 categorii, Sandu Enciu, Genu Panait si Dragos Radu, dar si invinsilor lor din finale, Robert, Aurel si Georgian!
Felicitari Marian Bogdan, cel mai bun Open-ist de la Elite, cu putina rabdare cred ca se putea si mai bine!
Mentiune speciala pentru trupa din Targoviște (Radu Dragos, Fusca Georgian, Neagu Costin, Carpinis Petre Danut, Stangaciu Alexandru, Delimart Alexiana si Matei Mircea) care vin tare din urma si curand le vor calca pe urme lupilor batrani (expresia nu se refera neaparat la varsta ) Lazaroiu, Darmaz, Bratescu sau Sencu!
Multumim tuturor concurentilor pentru participare, va asteptam cu drag si la urmatoarele turnee de la Baicoi!
Ar fi interesanta si o statistica bazata pe vechime in Amatur si binenteles media de varsta pentru aceste locuri 1-8. Ca sa ne lamurim pe deplin![emoji111]