Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pe langa aceasta desvriere frumoasa,ce mai poti spune decatEste pentru prima dată când intru în Dumbrăveni. Nu știu dacă e meritul lui Emil Darlosan-primarul de azi, dar, orășelul e curat, liniștit și plăcut. Centrul orașului este istorie adevărată. Dincolo de centru se regăsește spiritul gospodăresc al cetățenilor din urbe. Iar faptul că autoritățile se implica în sport reprezinta un mod de promovare a localității, care merită cunoscută pt istoria și pitorescul ei.Aduceti cati mai multi străini (români sau din afară) și orașul se va dezvolta încet, încet. Organizarea-ireprosabila.Participarea-mai mult decât selecta. Felicitări Adonis și celor care te-au sprijinit.
Rezultatul surpriza: Gabi Daneliuc - Lucian Dordea = 1-3 in inferioare !!!
Bravooo, Luci !
Da dom profesor,dar trebuia sa fi mai atent la inferiore unde ai gresit mingii de neiertat,cum am remarcat intr-o pauza,in loc sa castigi ai pierdut!Felicitări premianților, felicitări Bogdan Lupșa, Mihai Postelnicu, Flavia Moldovan. Am în minte o întrebare retro: oare dacă le băteam pe Flavia și Ștefania în inferioare (cu ambele am jucat decisiv) eu aș fi ajuns pe locul pe care ele l-au ocupat în final?
Mulțumesc, George! Având o asemenea colega de podium e greu să nu ieși în evidentaFelicitari Mihai & Flavia pt locul 3! Meritati de mult sa fiti pe podium dar acum in sfarsit s-au aliniat si astrele![]()
Felicitări premianților, felicitări Bogdan Lupșa, Mihai Postelnicu, Flavia Moldovan. Am în minte o întrebare retro: oare dacă le băteam pe Flavia și Ștefania în inferioare (cu ambele am jucat decisiv) eu aș fi ajuns pe locul pe care ele l-au ocupat în final?